current views are: 1

19 Απριλίου 2013
Δημοσίευση09:44

Αφοι Κολομβούνη: Επιθετική πολιτική προσφορών, πωλήσεις στοκ και νέο κατάστημα

Η εταιρεία υπέγραψε συμφωνία με τα  Σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και την αλυσίδα εισαγωγής και  εμπορίας παιχνιδιών Μουστάκας και πλέον θα προσφέρει στους πελάτες της με τις αγορές τους, δωροεπιταγές  για να ψωνίσουν στα παραπάνω καταστήματα τροφίμων και παιχνιδιών.

Δημοσίευση 09:44’
αρθρο-newpost

Η εταιρεία υπέγραψε συμφωνία με τα  Σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και την αλυσίδα εισαγωγής και  εμπορίας παιχνιδιών Μουστάκας και πλέον θα προσφέρει στους πελάτες της με τις αγορές τους, δωροεπιταγές  για να ψωνίσουν στα παραπάνω καταστήματα τροφίμων και παιχνιδιών.

Μια επιθετική εμπορική πολιτική πραγματοποιεί η εταιρεία ηλεκτρικών ειδών Αφοι Κολομβούνη  για τη στήριξη των πωλήσεών της στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία. Η εταιρεία δίνει έμφαση στην πολιτική προσφορών, δημιουργεί τμήμα  στοκ προϊόντων μέσα σε κάθε κατάστημά της και ξεκινάει ένα νέο κατάστημα.

Η εταιρεία υλοποιεί μία σειρά από προωθητικά προγράμματα σε συνεργασία με μεγάλες ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις. Ειδικότερα, υπέγραψε συμφωνία με τα  Σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και την αλυσίδα εισαγωγής και  εμπορίας παιχνιδιών Μουστάκας και πλέον θα προσφέρει στους πελάτες της με τις αγορές τους, δωροεπιταγές  για να ψωνίσουν στα παραπάνω καταστήματα τροφίμων και παιχνιδιών. Αντίστοιχη συμφωνία υπέγραψε και με  τον κινηματογράφο Ατλαντίδα  για την προσφορά στους πελάτες της  εισιτηρίων για τον κινηματογράφο.

Την Τετάρτη 24 Απριλίου εγκιανιάζεται το έκτο σημείο πώλησης της αλυσίδας, που ανοίγει εντός του εμπορικού χώρου του Σ.Ε.Π.Α (Συγκρότημα Εξυπηρέτησης Προσωπικού Αεροπορίας) και μέσω αυτού η εταιρεία εισέρχεται σε μία νέα αγορά όπου δεν είχε μέχρι σήμερα παρουσία. Το κατάστημα βρίσκεται στην Αεροπορική Βάση Ελληνικού  και καταλαμβάνει έκταση 150 τ.μ.. Με μίσθωση τριετούς διάρκειας, η Αφοι Κολομβούνη θα είναι προμηθευτής του προσωπικού και των μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και όλων των υπολοίπων δικαιούχων χρήσεως των ευκολιών του Σ.Ε.Π.Α.

Επίσης σε συνεργασία με την  Miele Hellas, την εβδομάδα 22-27 Απριλίου θα συγκεντρώνονται παιδικά ρούχα στα καταστήματα της αλυσίδας από δωρητές, τα οποία αφού πληθούν και σιδερωθούν  θα προσφέρονται στα παιδιά που φιλοξενούνται στο «Χαμόγελο του παιδιού». Παράλληλα, σε όλα τα καταστήματα θα υπάρχουν κερματοσυλέκτες και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα στηρίξουν οικονομικά το έργο που πραγματοποιούν  εδώ και χρόνια παιδικά χωριά «SOS». Σαν ανταπόδοση προς τους καταναλωτές που θα συμμετάσχουν σε αυτές  τις  φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, θα κληρωθούν τρεις μεγάλες οικιακές συσκευές της εταιρείας Miele.

 
 


σχετικα αρθρα