Διόρθωσε το λάθος του το πρακτορείο Reuters σήμερα ζητώντας συγγνώμη για τον επικήδειο του Τζορτζ Σορος που δημοσίευσε κατά λάθος, ενώ ο μεγαλοεπενδυτής είναι… κατά τα άλλα «σώος και αβλαβής». 

 Το διεθνές πρακτορείο, μάλιστα ανέβασε το προσχέδιο της  νεκρολογία του δισεκατομμυριούχου επενδυτή στο διαδίκτυο καθώς αναφέροντας "Ο Τζόρτζ Σόρος, ο οποίος πέθανε στις ΧΧΧ σε ηλικία ΧΧΧ" .Η νεκρολογία του πρακτορείου επικεντρώνεται στον ρόλο του ως φιλάνθρωπο επισημαίνοντας ότι έχει διαθέσει "Περίπου 8 δισεκατομμύρια δολάρια μέσω διαφόρων φιλανθρωπικών φορέων που ελέγχει ο ίδιος."

Επονομαζόμενος ως "ο άνθρωπος που ξετίναξε την τράπεζα της Αγγλίας", ύστερα από μια επιδρομή στη λίρα στερλίνα, το Σεπτέμβριο 1992, που του απέφερε 1 δισεκατομμύριο δολαρίων εις βάρος του Βρετανού φορολογούμενου, αποτελεί παράδειγμα... κερδοσκόπου

Το πρακτορείο έγραψε για τη μεγάλη του γκάφα: "Το Reuters δημοσίευσε κατά λάθος μια νεκρολογία του χρηματιστή και φιλάνθρωπου Τζορτζ Σόρος. Εκπρόσωπος του ανέφερε ότι ο χρηματιστής είναι ζωντανός και καλά στην υγεία του. Το πρακτορείο λυπάται για το σφάλμα του".