Η νεκρανάσταση του Σώρος... μετά τη γκάφα του Reuters

Η νεκρανάσταση του Σώρος... μετά τη γκάφα του Reuters

Διόρθωσε το λάθος του το πρακτορείο Reuters σήμερα ζητώντας συγγνώμη για τον επικήδειο του Τζορτζ Σορος που δημοσίευσε κατά λάθος, ενώ ο μεγαλοεπενδυτής είναι… κατά τα άλλα «σώος και αβλαβής». 

 Το διεθνές πρακτορείο, μάλιστα ανέβασε το προσχέδιο της  νεκρολογία του δισεκατομμυριούχου επενδυτή στο διαδίκτυο καθώς αναφέροντας "Ο Τζόρτζ Σόρος, ο οποίος πέθανε στις ΧΧΧ σε ηλικία ΧΧΧ" .Η νεκρολογία του πρακτορείου επικεντρώνεται στον ρόλο του ως φιλάνθρωπο επισημαίνοντας ότι έχει διαθέσει "Περίπου 8 δισεκατομμύρια δολάρια μέσω διαφόρων φιλανθρωπικών φορέων που ελέγχει ο ίδιος."

Επονομαζόμενος ως "ο άνθρωπος που ξετίναξε την τράπεζα της Αγγλίας", ύστερα από μια επιδρομή στη λίρα στερλίνα, το Σεπτέμβριο 1992, που του απέφερε 1 δισεκατομμύριο δολαρίων εις βάρος του Βρετανού φορολογούμενου, αποτελεί παράδειγμα... κερδοσκόπου

Το πρακτορείο έγραψε για τη μεγάλη του γκάφα: "Το Reuters δημοσίευσε κατά λάθος μια νεκρολογία του χρηματιστή και φιλάνθρωπου Τζορτζ Σόρος. Εκπρόσωπος του ανέφερε ότι ο χρηματιστής είναι ζωντανός και καλά στην υγεία του. Το πρακτορείο λυπάται για το σφάλμα του".

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο