Με στόχο την ενεργοποίηση της αμερικανικής τουριστικής αγοράς  το  Ελληνοαμερικάνικο Τουριστικό  Επιμελητήριο (HACT)  έχει αναλάβει σειρά στοχευμένων πρωτοβουλιών σε επίπεδο τόσο προβολής όσο και επιχειρηματικών επαφών.Πρόσφατα, το HACT, είχε μία ακόμη σημαντική πρωτοβουλία με την πρόσκληση στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη 40 ταξιδιωτικών πρακτόρων και την οργάνωση δύο αντίστοιχων workshops όπου δόθηκε η δυνατότητα γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων με Ελληνες επιχειρηματίες του τουρισμού με στόχο την ενημέρωση αλλά και την εξέταση δυνατοτήτων σύναψης συμφωνιών συνεργασίας.

Αυτή τη φορά  ανέλεαβε κάτι πιο εντυπωσιακό... Την οργάνωση "γυρισμάτων" της πολύ δημοφιλούς σειράς "Kardashians" που αναμένεται να φέρει τη Μύκονο και την Ελλάδα  πιο κοντά στους τηλεθεατές της σειράς  στην Αμερική αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Ηδη χθες  Κυριακή το απόγευμα η υπεύθυνη παραγωγής, αναμενόταν στο νησί για τις τελευταίες λεπτομέρειες μαζί με ένα πρώτοτηλεοπτικό συνεργείο απο τα πολλά που τελικά θα αφιχθούν. 
Η διάσημη και ...σέξυ οικογένεια  φθάνει την Τετάρτη 24 Απριλίου και θα αναχωρήσει τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς. 
Το όλο "εγχείρημα" συντονίζουν  ο Γιώργος Τριβυζάς, Πρόεδρος του HACT και ο Νότης Μαρτάκης, Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και επικεφαλής της εταιρίας MTC GROUP που έχει αναλάβει την τουριστική προβολή πολλών Δήμων, μεταξύ των οποίων και της Μυκόνου. 
Ο Δήμαρχος Μυκόνου Αθ.Κουσαθανάς-Μέγας μαζί με πολλούς επαγγελματίες του νησιού που προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, ενώ σημαντική είναι η συνεισφορά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και, ιδιαίτερα, της Αντιπεριφερειάρχη κυρίας Λίτσας Φτακλάκη.