Η Praktiker διευρύνει δυναμικά την παρουσία της στον κλάδο του ποδηλάτου με στόχο να ανταποκρίνεται, διαρκώς, στις σύγχρονες τάσεις της αγοράς.  

Σε αυτό το πλαίσιο, αναπτύσσει την ποικιλία των μοντέλων και ποδηλατικών αξεσουάρ που διαθέτει, φθάνοντας σε εύρος επιλογών ως και 100 διαφορετικά μοντέλα ποδηλάτου και παρέχοντας τις πλέον προσιτές λύσειςπου ανταποκρίνονται στην αγοραστική δυνατότητα και στις ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή και ποδηλάτη.

 Παράλληλα, η Praktiker προχωράει σε μία πρωτότυπη ενέργεια ανακύκλωσης ποδηλάτων με άμεσο όφελος για τον τελικό καταναλωτή διαθέτοντας, με κάθε «ανακύκλωση» δωροεπιταγή 20 ευρώ για αγορά νέου ποδηλάτου, αξίας 100 ευρώ και άνω.

Από τις 22/04 ως και τις 29/05, οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφθούν οποιοδήποτε από τα 14 καταστήματα Praktiker σε όλη την Ελλάδα και να ανακυκλώσουν το παλιό τους ποδήλατο κερδίζοντας δωροεπιταγή 20 ευρώ για αγορά νέου ποδηλάτου, αξίας 100 ευρώ και άνω.

Με τον κλάδο του ποδηλάτου να ακολουθεί ανοδική τάση τα τελευταία χρόνια, η εταιρία εμπλουτίζει, διαρκώς, τη γκάμα των σχετικών προϊόντων που προσφέρει στους καταναλωτές, κάθε ηλικίας, η οποία φθάνει ν’ αριθμεί μέχρι και 100 διαφορετικά μοντέλα, σε τιμές που κυμαίνονται από 35 ευρώ μέχρι 879 ευρώ και περιλαμβάνει αναδιπλούμενα ποδήλατα, ποδήλατα βουνού (mountain), ποδήλατα full suspension καθώς και ποδήλατα city trekking & παιδικά.

Ενδεικτικά μοντέλα που διατίθενται από τα Praktiker είναι:

ΠΟΔΗΛΑΤΟ EVEREST EXTREME 24" – 149,00 ευρώ / ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ 129,00 ευρώ

ΠΟΔΗΛΑΤΟ FITNESS SINTERO 28" ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ & ΑΝΔΡΙΚΟ – 239,00 ευρώ / ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ 219,00 ευρώ

ΠΟΔΗΛΑΤΟ EVEREST SUNNY 20" ΑΣΗΜΙ/ΜΑΥΡΟ - 129,00 ευρώ / ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ 109,00 ευρώ

Επιπλέον, συμβαδίζοντας με την τελευταία τάση στη ποδηλασία, τα καταστήματα Praktiker διαθέτουν και ηλεκτρικά ποδήλατα, τα οποία αποτελούν ένα μέσο ευχάριστης και ξεκούραστης μετακίνησης, αφού διαθέτουν ηλεκτροκινητήρα με διάφορα επίπεδα ενίσχυσης ώστε να βοηθούν τον αναβάτη, αυξάνοντας τη δύναμη του πεταλιού. Σε αυτήν την κατηγορία, τα Praktiker προσφέρουν το ηλεκτρικό ποδήλατο KYROS EBA201A σε διάφορες αποχρώσεις, που αποτελεί μία από τις πιο οικονομικές και αξιόπιστες επιλογές, με αρχική τιμή 849,00 ευρώ και τιμή μετά την «ανακύκλωση» στα 829,00 ευρώ.

Τα Praktiker «απαντούν» στις απαιτήσεις των Ελλήνων ποδηλατών για οικονομική και οικολογική μετακίνηση, προσφέροντας value-for-money επιλογές και ενισχύοντας, διαρκώς, την παρουσία τους στην αγορά ποδηλάτου με αξιόπιστα και προσιτά μοντέλα, ώστε μικροί και μεγάλοι να κινούνται με ασφάλεια, ευκολία και άνεση στην πόλη και στην εξοχή.