current views are: 1

26 Απριλίου 2013
Δημοσίευση04:41

Η TUI Travel στηρίζει την Κύπρο και επενδύει στο νησί

Πραγματοποίησε  συνάντηση στο προεδρικό μέγαρο με τον πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη.

Δημοσίευση 04:41’
αρθρο-newpost

Πραγματοποίησε  συνάντηση στο προεδρικό μέγαρο με τον πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη.

Υποστήριξη με περαιτέρω επενδύσεις στο νησί υποσχέθηκε να δώσει στην Κύπρο ο τουριστικός όμιλος TUI Travel, μετά από συνάντηση στο προεδρικό μέγαρο με τον πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με το StockWatch, μετά τη συνάντηση ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας κ. Γιόχαν Λούντγκρεν δήλωσε στα ΜΜΕ ότι «είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τον Πρόεδρο για την κατάσταση στην Κύπρο και για το σκοπό αυτής της συνάντησης, αλλά και των επόμενων συναντήσεων μας εδώ απόψε, που είναι να εκφράσουμε την υποστήριξη μας προς τη χώρα. Έχουμε μια μακρόχρονη σχέση με τη χώρα και το λαό της Κύπρου εδώ και 40-50 χρόνια. 

Το μήνυμα μας είναι ότι η TUI Travel στηρίζει πολύ την Κύπρο στη διαδικασία μεταρρύθμισής της και προσβλέπουμε στο να συνεχίσουμε την υποστήριξη μας, αλλά (προσβλέπουμε) και στις περαιτέρω επενδύσεις στο νησί. Θα χρειαστούμε τη στήριξη και τη βοήθεια διαφόρων φορέων, της Κυβέρνησης, των Αρχών για τον Τουρισμό και των συνέταιρων μας εδώ για να αδράξουμε την ευκαιρία που πιστεύουμε ότι υπάρχει εδώ και να βεβαιωθούμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε το σχέδιο ανάπτυξης που έχουμε για την Κύπρο, αλλά και να επεκτείνουμε τη δραστηριότητα αυτή εντός των ευρωπαϊκών αγορών. Ήταν μια καρποφόρα και καλή συζήτηση».
 


σχετικα αρθρα