Η Coca-Cola Τρία Έψιλον ενημερώνει ότι ο Βασίλης Λώλας, Public Affairs & Communication Director Ελλάδος, αναλαμβάνει από την 1η Ιουνίου το ρόλο του Director Communication Services στον Όμιλο Coca-Cola Hellenic. Στο νέο του ρόλο, ο Βασίλης Λώλας θα είναι επικεφαλής για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της επικοινωνιακής στρατηγικής του Ομίλου Coca-Cola Hellenic.

Ο Βασίλης Λώλας κατέχει στη θέση του Public Affairs & Communication Director για την Ελλάδα από το 2000 έχοντας συμβάλει σημαντικά στην προώθηση της εικόνας της εταιρείας, στην ενίσχυση της προβολής της και στη δημιουργία συνεργειών με βασικούς επιχειρηματικούς και κοινωνικούς εταίρους και φορείς. Εργάζεται στην Coca-Cola Τρία Έψιλον aπό το 1995 και, πλέον, από το νέο ρόλο του στον Όμιλο Coca-Cola Hellenic αναλαμβάνει νέες προκλήσεις.

Nέος Public Affairs & Communication Director στην Coca-Cola Τρία Έψιλον για την Ελλάδα, αναλαμβάνει ο Νίκος Ιωάννου, που εντάσσεται από τις 15 Μαΐου στην εταιρεία. Προέρχεται από την Philip Morris International όπου κατείχε τη θέση του Corporate Affairs Manager. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, υλοποίησε τη στρατηγική του ρυθμιστικού πλαισίου για την Κύπρο και τη Μάλτα και ανέπτυξε το πλάνο Public Affairs της εταιρείας. Επίσης, σχεδίασε και υλοποίησε τη νέα στρατηγική επικοινωνίας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Παπαστράτος, θυγατρικής εταιρείας της Philip Morris International στην Ελλάδα. Διαθέτει σημαντική εργασιακή εμπειρία τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.