Τη συνεργασία της με τα βρετανικά καταστήματα τροφίμων OCADO & ASDA εγκαινίασε η Creta Farms, λανσάροντας έξι κωδικούς της βραβευμένης σειράς Olive Hill Farm Pork Sausages.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, οι πωλήσεις που καταγράφηκαν από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες κυκλοφορίας των προϊόντων ξεπέρασαν κατά 200% τις αρχικές προβλέψεις.

Πιο συγκεκριμένα, στο OCADO, το μεγαλύτερο online κατάστημα στη Μ. Βρετανία, όπου οι πωλήσεις των προϊόντων της Creta Farms ξεκίνησαν τη δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου, τα προϊόντα της σειράς Olive Hill Farm Pork Sausages, και συγκεκριμένα το καινοτόμο χοιρινό λουκάνικο, αναδείχθηκε πρώτο στις πωλήσεις της κατηγορίας του με την ολοκλήρωση των πρώτων τριών εβδομάδων κυκλοφορίας του.

Αντίστοιχα, στα καταστήματα ASDA, τα οποία κατέχουν το 15% της αγοράς στις συνολικές πωλήσεις τροφίμων στη Μ. Βρετανία, τα προϊόντα της Creta Farms ήδη από τη δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου έχουν παρουσία σε πάνω από 100 σημεία πώλησης, με στόχο να ξεπεράσουν μέχρι το τέλος του χρόνου τα 300.

Μάλιστα, όπως σημειώνει η εταιρεία, τα προϊόντα της σειράς Olive Hill Farm Pork Sausages ήδη ξεπέρασαν τον 1 τόνο πωλήσεων μόλις την πρώτη εβδομάδα παρουσίας τους στα καταστήματα.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η βραβευμένη σειρά Olive Hill Farm Pork Sausages επιβραβεύεται για ακόμη μια φορά, ιδιαίτερα από τους ίδιους τους Βρετανούς καταναλωτές. Για εμάς αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσουμε απρόσκοπτοι το έργο μας να προάγουμε τη μεσογειακή διατροφή, μειώνοντας τα κορεσμένα λίπη σε όλον τον κόσμο, επενδύοντας συνεχώς σε έρευνα και ανάπτυξη για τη δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων», δήλωσε ο πρόεδρος της Creta Farms, Εμμανουήλ Δομαζάκης.