current views are: 1

1 Μαΐου 2013
Δημοσίευση12:29

UPS: Eξαγοράζει την ουγγρική Cemelog

Στην εξαγορά της ουγγρικής εταιρείας logistics φαρμακευτικών ειδών, CEMELOG Zrt, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης παγκόσμιας ανάπτυξης και της επενδυτικής στρατηγικής της εταιρείας προχωρά η UPS.

 

Δημοσίευση 12:29’
αρθρο-newpost

Στην εξαγορά της ουγγρικής εταιρείας logistics φαρμακευτικών ειδών, CEMELOG Zrt, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης παγκόσμιας ανάπτυξης και της επενδυτικής στρατηγικής της εταιρείας προχωρά η UPS.

 

Στην εξαγορά της ουγγρικής εταιρείας logistics φαρμακευτικών ειδών, CEMELOG Zrt, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης παγκόσμιας ανάπτυξης και της επενδυτικής στρατηγικής της εταιρείας προχωρά η UPS.

Η εξαγορά ενισχύει περαιτέρω την εμβέλεια και την τεχνογνωσία της UPS στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στην Ευρώπη, δίνοντας τη δυνατότητα για παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε πελάτες στους κλάδους της φαρμακευτικής και των ιατρικών και βιοτεχνολογικών συσκευών στις -ολοένα και αυξανόμενης σημασίας- αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.
Η UPS, εξαρτώμενη από τις συνήθεις προϋποθέσεις ολοκλήρωσης, αναμένει να ολοκληρωθεί η συναλλαγή κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2013. Σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας, οι όροι της συμφωνίας δεν γνωστοποιούνται.

Με τη βάση της έξω από τη Βουδαπέστη, η CEMELOG έχει προσφέρει τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια σε πελάτες σε όλη την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη tailor-made λύσεις υγειονομικών logistics. Υποστηριζόμενη από ένα ισχυρό περιφερειακό δίκτυο, προηγμένα συστήματα αποθηκευτικής διαχείρισης, πλήρεις υπηρεσίες διασφάλισης της ποιότητας και ένα έμπειρο εργατικό δυναμικό, η εταιρεία βοηθά τους πελάτες από το χώρο της υγειονομικής περίθαλψης να μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητα της εφοδιαστικής τους αλυσίδας, να πληρούν τις ρυθμιστικές απαιτήσεις και να προσφέρουν τα προϊόντα με αξιοπιστία και ασφάλεια. Στους πελάτες της CEMELOG περιλαμβάνονται μερικά από τα πιο αναγνωρισμένα brands της υγειονομικής περίθαλψης στον κόσμο.

«Η εξαγορά αυτή αποτελεί συνέχεια της εν εξελίξει στρατηγικής ανάπτυξης των επιχειρηματικών μας μονάδων και μας επιτρέπει τη δημιουργία καινοτόμων λύσεων για τους πελάτες μας, εκμεταλλευόμενοι το παγκόσμιο δίκτυο της UPS», δήλωσε ο Scott Davis, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της UPS. «Θα μας βοηθήσει να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των επιχειρήσεων υγειονομικής περίθαλψης σε μια γεωγραφική περιοχή-κλειδί, καθώς προσπαθούν να περιφερειοποιήσουν τα logistics ως ένα τρόπο για να αυξηθεί η αποδοτικότητα».

«Αυτή είναι μια τεράστια εξέλιξη για την εταιρεία μας», δήλωσε η Éva Magyari, Διευθύνων Σύμβουλος της CEMELOG. «Η πώληση εξυπηρετεί τα συμφέροντα των εργαζομένων και των πελατών μας, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να ενταχθούμε σε ένα κορυφαίο brand και παγκόσμιο ηγέτη των υγειονομικών logistics».

Η εξαγορά προσθέτει στο τρέχον ευρωπαϊκό δίκτυο της UPS τρεις επιπλέον εγκαταστάσεις διανομής υγειονομικής περίθαλψης μεγέθους περίπου 24.000 τετραγωνικών μέτρων. Η ανακοίνωση είναι σε συνέχεια του ανοίγματος των τριών νέων ειδικών εγκαταστάσεων υγειονομικής περίθαλψης στην Ασία τον Οκτώβριο του 2012 και της επέκτασης των πέντε εγκαταστάσεων στη Βόρεια Αμερική στις αρχές του 2013. Η UPS λειτουργεί τώρα σχεδόν 595.000 τετραγωνικά μέτρα ειδικού χώρου υγειονομικής περίθαλψης σε 41 εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο.
Οικονομικός σύμβουλος της UPS σε αυτή την εξαγορά είναι η τράπεζα UBS.

Η UPS προσφέρει αξία στις εταιρείες υγειονομικής περίθαλψης μέσω μια ευρείας γκάμας εξειδικευμένων υπηρεσιών μεταφοράς και διανομής εμπορευμάτων και μικροδεμάτων. Το υγειονομικό δίκτυο της UPS προσφέρει υπηρεσίες όπως θερμο-ευαίσθητο χειρισμό, συμμόρφωση με τους ειδικούς κανονισμούς ανά γεωγραφική περιοχή, δυνατότητα παρακολούθησης της αποστολής και ασφάλεια, συναρμολόγηση και labeling, καθώς και τη διαχείριση των παραγγελιών και των εισπρακτέων λογαριασμών. Οι υπηρεσίες αυτές είναι προσβάσιμες σε όλες τις περιοχές μέσω μιας παγκόσμιας IT πλατφόρμας διαχείρισης παραγγελιών. Παράλληλα, η UPS βοηθά τους κατασκευαστές προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης να πληρούν τις αυστηρές και συχνά πολύπλοκες ρυθμιστικές απαιτήσεις, παρέχει ευελιξία σε ένα μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον και εξυπηρετεί με αξιοπιστία μια συνεχώς αυξανόμενη παγκόσμια βάση πελατών.
 


σχετικα αρθρα