Η Praktiker, η μεγαλύτερη αλυσίδα τεχνικών Πολυκαταστημάτων στην Ελλάδα, γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας του καταστήματός της στην οδό Πειραιώς, στον Ταύρο, με σημαντικές προσφορές σε επιλεγμένες κατηγορίες, ευχαριστώντας τους Έλληνες καταναλωτές για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια.

Τα 20 επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας του Praktiker Πειραιώς γιορτάζονται προσκαλώντας τους καταναλωτές από τις 10 έως και τις 16 Μαΐου, να «κερδίσουν», αγοράζοντας με προσφορά 20% όλα τα έπιπλα κήπου, τα έπιπλα μπάνιου, τα πλακάκια, τις γλάστρες, τις κουρτίνες και τα στόρια, καθώς και τα λευκά είδη.

Το κατάστημα Praktiker επί της οδού Πειραιώς, άνοιξε τις πύλες του για πρώτη φορά στις 10 Μαΐου 1993, ενάμιση χρόνο μετά το πρώτο κατάστημα-ορόσημο της Praktiker στο Ελληνικό, ενώ το 2012 ανακαινίστηκε πλήρως, με αποτέλεσμα να είναι σήμερα ένα από τα κορυφαία σε απόδοση καταστήματα του ομίλου στην Ευρώπη.


 

To Praktiker Πειραιώς με μια ματιά: Περισσότερα από 9.500 τετραγωνικά μέτρα, 120 εργαζόμενοι, πάνω από 800.000 επισκέπτες το χρόνο

, περισσότερα από 45.000 είδη για εγγυημένες value for money λύσεις και υπηρεσίες για κάθε ανάγκη.  Πρωτοποριακό για την εποχή του και για σήμερα, το κατάστημα Praktiker Πειραιώς ήταν αυτό που σηματοδότησε τη συνέχεια της ανάπτυξης και δέσμευσης της Praktiker στην ελληνική αγορά και ενίσχυσε ακόμα περισσότερο την DIY φιλοσοφία στην Ελλάδα, η οποία πλέον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας εκατομμυρίων ανθρώπων.