Συνεχίζονται οι σερβικές εξαγωγές στο Μπαχρέιν

Συνεχίζονται οι σερβικές εξαγωγές στο Μπαχρέιν

Την εξαγωγή εμφιαλωμένου νερού, συνολικής ποσότητας 20 τόνων, στο Μπαχρέιν προβλέπει η συμφωνία που υπέγραψαν εκπρόσωποι του εργοστασίου παραγωγής στην Ιβάνιτσα με τους ενδιαφερόμενους εισαγωγείς από την αραβική αυτή χώρα.

Ο υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου της σερβικής κυβέρνησης Σουλεϊμάν Ούγκλιανιν ανακοίνωσε ότι ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου παραγωγής Ντράγκο Μπουκουμίροβιτς υπέγραψε τη συμφωνία που προβλέπει την εξαγωγή 40.000 μπουκαλιών νερού, ποσότητας μισού λίτρου έκαστο, κάθε εβδομάδα.

Η Ιβάνιτσα είναι ο δεύτερος δήμος στη Σερβία που υπέγραψε συμβόλαιο εξαγωγής προϊόντων στην αγορά του Μπαχρέιν, μέσω του Γραφείου Αειφόρου Ανάπτυξης για τις υπανάπτυκτες περιοχές, τονίζεται - μεταξύ άλλων - σε ανακοίνωση που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της σερβικής κυβέρνησης.

Δύο εβδομάδες νωρίτερα επετεύχθη συμφωνία για την εξαγωγή κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων από τον δήμο Σιένιτσα στο Μπαχρέιν.

Ο κ. Ούγκλιανιν είναι διευθυντής του γραφείου αειφόρου ανάπτυξης των υπανάπτυκτων περιοχών, στις αρμοδιότητες του οποίου ανήκουν τα ζητήματα ανάκαμψης της οικονομίας σε συνολικά 46 δήμους σε όλη τη χώρα.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο