Το e-shop www.coozina.gr θέλοντας να υποστηρίξει τους δημιουργούς της, προσφέρει σε όσους σπουδάζουν μαγειρική 10% έκπτωση, για να κάνουν ακόμα πιο εύκολα... την κουζίνα τους μοναδική!   
Αν σπουδάζετε ή έχετε σπουδάσει μαγειρική, το COOZINA σας κάνει δώρο 10% έκπτωση στις αγορές σας από το online κατάστημά του στο www.coozina.gr, με τη μεγαλύτερη ποικιλία ειδών για την κουζίνα και τη μαγειρική στο ελληνικό Internet, 
Ακόμα και αν δεν σπουδάζετε όμως μαγειρική, μπορείτε να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μια μοναδική βαλίτσα σεφ με ξεχωριστά μαχαίρια και εργαλεία Victorinox, υψηλής ποιότητας και επαγγελματικών δυνατοτήτων. 
Αρκεί να συμπληρώσετε το όνομά και το email σας στη σελίδα του διαγωνισμού στο www.coozina.gr/contest για να μπείτε στην κλήρωση. Η προθεσμία για τον διαγωνισμό λήγει στις 31 Μαϊου, και η προσφορά της έκπτωσης λήγει στις 30 Ιουνίου. 


Σχετικά με το COOZINA 
To COOZINA είναι  εξειδικευμένο e-shop για όσους αγαπούν τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, αλλά και όσους αναζητούν έξυπνες και πρακτικές λύσεις σε καθημερινές ανάγκες οργάνωσης της κουζίνας. Με περισσότερα από 5,000 ξεχωριστά είδη αποκλειστικά για την κουζίνα και το σερβίρισμα, συνεχή προσθήκη νέων ειδών, προτάσεις για δώρα, μοναδικές προσφορές, προϊοντικά video, και online συνταγές, υπόσχεται να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη 24 ώρες την ημέρα, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεται. 
www.coozina.gr.
Το COOZINA είναι ιδρυτικό μέλος του GR.EC.A.,του εθνικού φορέα με σκοπό την διάδοση και υποστήριξη του ηλεκτρονικού εμπορίου στην