Θετικό και αισιόδοξο μήνυμα ανάπτυξης για τη χώρα εκπέμπουν τρία σημαντικά τεχνολογικά clusters στην Ελλάδα, το gi-Cluster, το mi Cluster και το si-Cluster που διοργανώνουν Ημέρες Καριέρας με στόχο την κάλυψη θέσεων εργασίας υψηλής εξειδίκευσης, προσφέροντας απασχόληση σε ραγδαία αναπτυσσόμενους τομείς υψηλής τεχνολογίας στην Ελλάδα.

Στο επίκεντρο των σύγχρονων τεχνολογικών εξελίξεων όπου δραστηριοποιούνται το gi-Cluster (τεχνολογίες παιγνίων και δημιουργικού περιεχομένου), το mi-Cluster (συστήματα και εφαρμογές νανο/ μικροηλεκτρονικής) και το si-Cluster (διαστημικές τεχνολογίες και εφαρμογές) έχουν προγραμματιστεί τρεις επιμέρους Ημέρες Καριέρας, με την υποστήριξη του Corallia [www.corallia.org].

Εξειδικευμένες θέσεις εργασίας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν με λεπτομέρεια τις περιγραφές των ανοικτών θέσεων, τις εταιρείες που προσλαμβάνουν, καθώς και άλλες σχετικές πληροφορίες στην πλατφόρμα Career Match-Making [www.corallia.org/career-match-making.html]. Παράλληλα, μέσα από την πλατφόρμα δίνεται η δυνατότητα στους υποψηφίους να αναρτήσουν το βιογραφικό τους και να δηλώσουν τη θέση εργασίας που τους ενδιαφέρει.

Απαιτείται προεγγραφή

Η συμμετοχή είναι ανοιχτή αλλά απαιτείται προεγγραφή στην πλατφόρμα. Οδηγίες για τη διαδικασία εγγραφής είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση:

www.corallia.org/career-match-making.html.

Πότε και πού

si-Cluster Career Day: 22.05 | 10:00-14:00 @Athens InnoCenter

(www.corallia.org/si-cluster-career-day.html)

gi-Cluster Career Day: 22.05 | 16:00-20:00 @Athens InnoCenter

(www.corallia.org/gi-cluster-career-day.html)

mi-Cluster Career Day: 29.05| 10:00-14:00 @Patras InnoHub

(www.corallia.org/mi-cluster-career-day.html)