Νέο πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης, δημιούργησε η Groupama Φοίνιξ,  το Santé Confort, ένα πρόγραμμα που καλύπτει από τα πιο απλά περιστατικά μέχρι και τα πιο σοβαρά και αποτελεί πραγματικά μια ολοκληρωμένη λύση, παρέχοντας πλήρη κάλυψη εξόδων νοσηλείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αποζημίωση ακόμα και από το πρώτο ευρώ, ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου, κάλυψη έκτακτων περιστατικών καθώς και εξόδων πριν και μετά από τη νοσηλεία και 24ωρη γραμμή επικοινωνίας, 365 μέρες το χρόνο. 

Παράλληλα, το Santé Confort προσφέρει πολλά οικονομικά οφέλη - απευθείας πληρωμή του νοσοκομείου από την εταιρία σε περίπτωση επιλογής συμβεβλημένου θεραπευτικού ιδρύματος, χωρίς όριο αμοιβών, δυνατότητα περαιτέρω μείωσης των ήδη πολύ προσιτών ασφαλίστρων με συμμετοχή στα έξοδα, αλλά και ακόμα μεγαλύτερης στήριξης σε σοβαρά περιστατικά με την άρση της συμμετοχής αυτής- που το καθιστούν ένα πραγματικά συμφέρον πρόγραμμα. 

Αναφερόμενος στο νέο πρόγραμμα υγείας της Groupama Φοίνιξ, ο κ. Χ. Κάτσιος, Εμπορικός Διευθυντής της εταιρίας δήλωσε «Το Santé Confort είναι προϊόν της μακράς εμπειρίας της εταιρίας μας, που κλείνει φέτος 85 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, αλλά και του oμίλου Groupama που δραστηριοποιείται στη Γαλλία και σε 12 ακόμα χώρες. Αξιοποιήσαμε την τεχνογνωσία όλων μας και καταφέραμε να σχεδιάσουμε ένα πρόγραμμα πραγματικά προσιτό, χωρίς όμως καμία έκπτωση στην ποιότητα και πληρότητα των καλύψεων».