current views are: 1

20 Μαΐου 2013
Δημοσίευση15:42

Στουρνάρας: Η Task Force δεν επιβαρύνει τον Προϋπολογισμό

Διευκρινίσεις για την Ομάδα Δράσης (Task Force) έδωσε με έγγραφο του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Δημοσίευση 15:42’
αρθρο-newpost

Διευκρινίσεις για την Ομάδα Δράσης (Task Force) έδωσε με έγγραφο του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Διευκρινίσεις για την Ομάδα Δράσης (Task Force) έδωσε με έγγραφο του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας επισημαίνοντας, ότι η λειτουργία του τεχνικού κλιμακίου της που συνδράμει συμβουλευτικά στο έργο της αναμόρφωσης του φορολογικού συστήματος δεν επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του υπουργείου Οικονομικών, ενώ το έργο του δεν υποκαθιστά επ’ ουδενί το έργο των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών.

Το έγγραφο του κ. Στουρνάρα διαβιβάστηκε μετά από ερώτηση των βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννη Δημαρά και Γαβριήλ Αβραμίδη, στην οποία επικαλούνταν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι ελεγκτές-εμπειρογνώμονες προσφέρουν υπηρεσίες στα υπουργεία αντλώντας κονδύλια από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Στην ίδια ερώτηση έχει απαντήσει εγγράφως ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων-ΕΣΠΑ Γιώργος Γιαννούσης, σημειώνοντας ότι «μέχρι σήμερα δεν έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων έργο με αυτά τα στοιχεία, ούτε και εκκρεμεί σχετική πρόταση αρμοδίου φορέα».
 


σχετικα αρθρα