Η θυγατρική της Mellon Technologies στη Βουλγαρία, Mellon Bulgaria, εγκατέστησε πρόσφατα για την τράπεζα Teximbank 10 Opteva®562 ΑΤΜ της Diebold Incorporated (NYSE:DBD). Τα ATM λειτουργούν με λογισμικό Diebold Agilis® και αντικαθιστούν τα παραδοσιακά πλήκτρα επιλογής συναλλαγής στην οθόνη με τεχνολογία αφής. Σημειώνεται ότι είναι τα πρώτα ΑΤΜ με οθόνη αφής που εγκαθίστανται στη Βουλγαρία.

Η Teximbank, η οποία διαθέτει το πιο προηγμένο δίκτυο ΑΤΜ στη Βουλγαρία, μέσα από τη συνεργασία της με τη Mellon Bulgaria και τη Diebold ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τη θέση της και προσφέρει στους πελάτες της το πιο προηγμένο δίκτυο ΑΤΜ στη χώρα.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που λανσάρουμε ακόμα μια πρωτιά για τον τραπεζικό κλάδο της Βουλγαρίας,» σχολίασε ο Tony Stoychev, Διευθυντής Retail Banking στην Teximbank. «Οι πελάτες μας χρησιμοποιούν εκτενώς το δίκτυο ΑΤΜ της τράπεζας, και η οθόνη αφής θα διευκολύνει ακόμα περισσότερο τις συναλλαγές τους.»

«Η Teximbank επέλεξε την Mellon Bulgaria λόγω της ποιότητας των λύσεών μας, αλλά και λόγω της ικανότητάς μας να παρέχουμε υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ποιοτικές απαιτήσεις της τράπεζας, καθώς στο περιβάλλον self-service τα υψηλά επίπεδα διαθεσιμότητας είναι κρίσιμης σημασίας για τους πελάτες,» δήλωσε ο Παναγιώτης Βλάχος, Γενικός Διευθυντής της Mellon Bulgaria.

Τα ΑΤΜ Diebold Opteva βοηθούν τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να παρέχουν εξυπηρέτηση που πλησιάζει το επίπεδο εξυπηρέτησης σε ένα κατάστημα, ενώ διαθέτουν πληθώρα επιλογών για την αυτοματοποίηση των καταθέσεων, τη διαφήμιση και άλλες προηγμένες λειτουργίες, όπως την εκτύπωση των συναλλαγών στο βιβλιάριο του πελάτη.

Σχετικά με τη Mellon Bulgaria

Η Mellon Bulgaria, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Mellon, ιδρύθηκε το 2001 στη Σόφια και προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις και υπηρεσίες για τη διευκόλυνση των συναλλαγών οργανισμών με μεγάλο αριθμό συναλλασσόμενων όπως τράπεζες, οργανισμούς κοινής ωφέλειας, τηλεπικοινωνιακούς πάροχους και μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη Mellon Bulgaria και την Mellon Group of Companies, μπορείτε να επισκεφτείτε:

www.mellonbg.com και www.mellongroup.com

 

 

Σχετικά με τη Diebold

Η Diebold, Incorporated είναι παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή ολοκληρωμένων συστημάτων και υπηρεσιών self-service και ασφάλειας. Η Diebold μετρά 16,000 συνεργάτες με παρουσία σε περίπου 90 χώρες παγκοσμίως και κεντρικά γραφεία στο Canton, Ohio, ΗΠΑ. Η Diebold συναλλάσσεται στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης με τα αρχικά ‘DBD.’ Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το website της εταιρείας: www.diebold.com ή ακολουθήστε την εταιρεία στο Twitter: http://twitter.com/DieboldInc.