Την εκτίμηση ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της καθαρής κερδοφορίας που έχει τεθεί για το σύνολο του 2013, εξέφρασε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε. Κωνσταντίνος Λουρόπουλος  κατά την τηλεδιάσκεψη για τα αποτελέσματα τριμήνου.

Σημειώνεται πως ο στόχος της καθαρής κερδοφορίας για το έτος, όπως παρουσιάστηκε στο επιχειρησιακό πλάνο της εταιρείας, τοποθετήθηκε στα 116 εκατ. ευρώ.

Οσον αφορά το χρονοδιάγραμμα των νέων παιχνιδιών, η διοίκηση της εταιρείας ανέφερε ότι υππολογίζει ότι τα πρώτα VLT's  θα λειτουργήσουν από το Γενάρη του 2014, στο βαθμό που αυτό εξαρτάται από την εταιρεία. Και αυτό ο Πρόεδρος της εταιρείας το συσχέτισε με τη δεύτερη περίοδο  standstill που πήρε από την Κομισιόν ο Κανονισμός για τα VLT's  μέχρι τον Ιούλιο.

Ενημέρωσε επίσης ότι εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο η απόκτηση των Κρατικών Λαχείων από την κοινοπραξία του ΟΠΑΠ,  ο επικεφαλής του οργανισμού Κ. Λουρόπουλος. 

Ο κ. Λουρόπουλος υποστήριξε πως αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία δημιουργίας της εταιρείας, από τα μέλη της κοινοπραξίας, προκειμένου στη συνέχεια να υπογραφεί η σύμβαση με το ΤΑΙΠΕΔ. Απέφυγε να δεσμευτεί για το πότε θα υπογραφεί η σύμβαση καθώς αναμένονται εγκρίσεις από τις Επιτροπές Ανταγωνισμού της Ελλάδας και της Κύπρου καθώς και από τη Βουλή. 

Αναφέρθηκε και στο νέο κανονισμό, για το Online -τα Διαδικτυακά Παιχνίδια, o οποίος θα επιτρέπει στον οργανισμό να προσφέρει μεγαλύτερες αποδόσεις και θα ενισχύσουν τα έσοδα, είπε ο κ. Λουρόπουλος.