Η Vodafone απευθύνει πρόσκληση σε όσους διατηρούν στενή σχέση με την τεχνολογία των επικοινωνιών να εργαστούν για ένα χρόνο στα γραφεία της στο Χαλάνδρι ή/και σε καταστήματά της, επί 12 μήνες για να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία. 

Η πρόσκληση γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος Discover Vodafone που «τρέχει» για τέταρτη συνεχή χρονιά. Φέτος, θα επιλεγούν 10 άνθρωποι με προορισμό την εξυπηρέτηση πελατών (σε κατάστημα ή στο τηλεφωνικό κέντρο), το μάρκετινγκ, την τεχνολογία, τα οικονομικά και άλλα τμήματα της Vodafone.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα «Discover Vodafone» και να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους, στην ιστοσελίδαhttp://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11000, αναφέρεται στην ανακοίνωση, ωστόσο εκεί δεν αναφέρονται περισσότερα για την οικονομική ανταπόδοση για την συμμετοχή σας.

Ως προϋποθέσεις για την υποβολή του βιογραφικού σας στο Discover Vodafone αναφέρονται βαθμός πτυχίου από 7/10 και πάνω, μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών (σε εξέλιξη ή ολοκληρωμένο μέσα στους τελευταίους 12 μήνες) και εργασιακή εμπειρία (πλήρους απασχόλησης), αν και «όχι μεγαλύτερη από 1 χρόνο».