Πέντε ελληνικές εταιρίες θα λάβουν μέρος στη Διεθνή Έκθεση “Transport Logistic”, που πραγματοποιείται από τις 4 μέχρι τις 7 Ιουνίου 2013, στο Μόναχο.

Πρόκειται για τις Aerospace One SA, ANEK LINES SA, Athens International Airport SA “Eleftherios Venizelos”, Minoan Lines SA και Superfast Ferries/Blue Star Ferries.

Η Transport Logistic θα «φιλοξενήσει» όλο τον κόσμο των μεταφορών, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα εκθεμάτων, που θα αφορούν στα συστήματα ενδοεργοστασιακών μεταφορών όπως ροή υλικού και αποθήκευση, ενώ θα καλύπτει όλους τους τομείς που σχετίζονται με τη χερσαία, θαλάσσια, εναέρια, οδική και σιδηροδρομική μεταφορά, σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο (οχήματα, εξοπλισμός, υπηρεσίες).

Στην έκθεση θα συμμετάσχουν πάνω από 55 χώρες - εκθέτες, ενώ στις εγκαταστάσεις της θα βρεθούν περισσότεροι από 51.000 εμπορικοί επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο. Και φέτος, στο πλαίσιο της έκθεσης θα διεξαχθεί το Διεθνές Συνέδριο για την αεροπορική μεταφορά εμπορευμάτων Air Cargo Europe 2013.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου για την Ελλάδα και Κύπρο, αναφέρει ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσης www.transportlogistic.de για να ενημερωθεί για το πλήρες πρόγραμμα.