Η Fresh Line, μια αμιγώς Ελληνική παραγωγική εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο των φυσικών χειροποίητων καλλυντικών από το 1992, εγκαινίασε στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας την είσοδό της σε μια ακόμη διεθνή αγορά, αυτή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η νέα αυτή συνεργασία αποτελεί το πρώτο βήμα εισχώρησης σε μια από τις πιο δυνατές διεθνείς αγορές και μια ευρύτατη καταναλωτική βάση με πολύ μεγάλη αγοραστική δύναμη. Βάσει ερευνών εκτιμάται πως η αξία της αγοράς καλλυντικών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θα φτάσει τα 140 εκατ. δολάρια Η.Π.Α., μέχρι το 2014. Συγκεκριμένα για την αγορά των βιολογικών καλλυντικών, είναι ενδεικτικό πως το 2012 κατέγραψε αύξηση της τάξεως του 30%.

Ta προϊόντα της Fresh Line θα είναι διαθέσιμα εντός του SPA “Boudoir Beauty Lounge”, το οποίο βρίσκεται στο πολυτελές εμπορικό κέντρο BOUTIK Sun & Sky Mall, στο “Reem Island” του Abu Dhabi.

Αξίζει να σημειωθεί δε, πως οι πιστοποιημένες οργανικές μάσκες της Fresh Line, μαζί με επιλεγμένα προϊόντα της εταιρίας, έχουν ενταχθεί στα πολυτελή προγράμματα περιποίησης του εν λόγω SPA.

Με φαντασία και μεράκι, η Fresh Line, παράγει σήμερα πάνω από 450 περίτεχνα, χειροποίητα και ασφαλή καλλυντικά για όλη την οικογένεια. Διαθέτει δική της παραγωγική μονάδα στην Αττική και διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων που αριθμεί 40 σημεία πώλησης στην εγχώρια αγορά. Στο εξωτερικό δραστηριοποιείται σε 14 χώρες, με πάνω από 190 σημεία πώλησης συνολικά. Διαθέτει πιστοποίηση από το διεθνές πρότυπο διαχείρισης ποιότητας ISO 9008:2001, καθώς και από τον ιταλικό οργανισμό Πιστοποίησης ICEA. Η μέθοδος που χρησιμοποιείται για την ανάπτυξή της είναι αυτή του franchising και στρατηγικών συνεργασιών με μεγάλα πολυκαταστήματα, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί εταιρικά καταστήματα στην Αθήνα και το Βερολίνο.