Η εταιρία Μπουτάρη υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία του Greek American Foundation, συμμετείχε ενεργά και δυναμικά στις δυο σημαντικές εκδηλώσεις του ελληνισμού της Αμερικής που πραγματοποιήθηκαν το 3ήμερο, 25-27 Μαΐου, στην Καλιφόρνια της Αμερικής: Τα Gabby Awards 2013 και το ελληνικό φεστιβάλ “Opa! A celebration of Greece”.

Συγκεκριμένα, τα κρασιά Μοσχοφίλερο Μπουτάρη, Νάουσσα Μπουτάρη, Grande Reserve Boutari και Σαντορίνη Μπουτάρη προσφέρθηκαν στις εκδηλώσεις και τα party που πλαισίωσαν τα Gabby Awards 2013. Τα Gabby Awards ή αλλιώς «Ελληνικά Όσκαρ», διοργανώνονται κάθε δυο χρόνια στην Αμερική και βραβεύουν Έλληνες οι οποίοι ξεχωρίζουν με τη δράση τους στο εξωτερικό. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Greek American Foundation, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού με στόχο την προβολή και διατήρηση του ελληνικού πολιτισμού στην Αμερική. Η φετινή τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Χόλυγουντ, στις 25 Μαΐου, με παρουσιάστρια της βραδιάς την ηθοποιό Jenny Pulos και με συμμετοχές πολλών άλλων διασημοτήτων όπως της Ολύμπιας Δουκάκη, της Έλενας Παπαρίζου, του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, της Mελίνας Κανακαρίδη, της Patricia Field και άλλων.

Παράλληλα, τα κρασιά Μπουτάρη από τις 25-27 Μαΐου στήριξαν το ελληνικό φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στο θεματικό πάρκο της Disneyland στην Καλιφόρνια με τον τίτλο: “Opa! A celebration of Greece”. Το πάρκο της Disneyland ντύθηκε με τα ελληνικά χρώματα και ο αγαπημένος σε όλους Μίκυ φόρεσε την παραδοσιακή μας φουστανέλα! Η Χριστίνα, η Μαρίνα και η Λένια Μπουτάρη πρόβαλλαν το ελληνικό κρασί, παρουσιάζοντας τα κρασιά της εταιρίας στα σεμινάρια οίνου που προγραμματίστηκαν ειδικά για το φεστιβάλ, καθώς και σε ένα ειδικό γεύμα του οποίου τα πιάτα επιμελήθηκε η γνωστή σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.