Η PROFILE, κορυφαία εταιρεία χρηματοοικονομικού λογισμικού διακρίθηκε με τον τίτλο “GoodAccredited Standard 2013” από την εταιρεία Goodacre, στη Μεγάλη Βρετανία. Πρόκειται για κορυφαία συμβουλευτική εταιρεία στον χρηματοοικονομικό τομέα της χώρας που αποτελεί μοναδική πηγή πληροφοριών για τις εταιρείες που ελέγχονται από το FCA (πρώην FSA).

Το GoodAccreditation standard απονέμεται σε εταιρείες και προϊόντα που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας αναφορικά με τη συμμόρφωση και απόδοση τους όπως επιλέγονται και από τους χρήστες.

Η PROFILE με τη συγκεκριμένη διάκριση προτάσσεται αυτόματα ως υποψήφια για το “System in the City Awards”. Το συγκεκριμένο βραβείο αφορά την αναγνώριση των κορυφαίων εξειδικευμένων συστημάτων και προμηθευτών του χώρου. Όλα τα προϊόντα και οι εταιρείες που προτείνονται στη συγκεκριμένη βράβευση καλούνται να τηρούν συγκεκριμένα κριτήρια ώστε να συμπεριληφθούν. Μια ανεξάρτητη επιτροπή κριτών επιλέγει τους τελικούς νικητές.

Η PROFILE είναι ιδιαίτερα περήφανη για τη συγκεκριμένη διάκριση καθώς μετά από ένα χρόνο αποδοτικής παρουσίας στη Μεγάλη Βρετανία λαμβάνει επίσημη αναγνώριση για την απόδοση και την κορυφαία ποιότητα των συστημάτων που αναπτύσσει. Επιπλέον, δικαιώνεται η δέσμευσή της στην δημιουργία καινοτόμων λύσεων που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των πελατών της στον επενδυτικό και τραπεζικό τομέα.

Η αύξηση των νομοθετικών αλλαγών απαιτεί από τους οργανισμούς του χώρου να υιοθετήσουν τη χρήση συστημάτων που προσφέρουν αυξημένη ευελιξία, συμμόρφωση, και ευκολία χρήσης σε κινητό περιβάλλον (mobility) προκειμένου να προσφέρουν στους πελάτες τους, ανταγωνιστική εξυπηρέτηση. Οι πλατφόρμες IMSplus και FMS.next ανταποκρίνονται σε αυτές τις προκλήσεις βελτιστοποιώντας την επιχειρηματική διαδικασία και λειτουργία.

Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουνίου στο Συνεδριακό Κέντρο Grand Connaught Rooms στο κέντρο του Λονδίνου.

Για την PROFILE:

Η PROFILE Α.Ε. παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής στο χρηματοοικονομικό και ευρύτερο επιχειρηματικό χώρο του Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα, με γραφεία σε Αθήνα, Γενεύη, Λευκωσία, Λονδίνο, Ντουμπάι και Σιγκαπούρη, καθώς και με συνεργασίες στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή-Ασία και Βόρεια Αφρική. H PROFILE καλύπτει ολοκληρωμένα τις ανάγκες των οργανισμών σε χρηματοοικονομικές (Financial Solutions) και επιχειρησιακές (Business Solutions) λύσεις λογισμικού τόσο μέσω των ιδίων συστημάτων που αναπτύσσει όσο και μέσω διεθνών συνεργασιών. Διαδικτυακός τόπος: www.profile.gr