Η Citibank προχωρεί στη δημιουργία της νέας κάρτας Platinum Citibank World MasterCard προκειμένου να ενισχύει τη σειρά πιστωτικών καρτών της, ειδικά για όσους επιθυμούν να απολαμβάνουν έναν κόσμο προνομίων, οπουδήποτε στον κόσμο, μέσα από πολιτιστικά γεγονότα, αθλητικές εκδηλώσεις, ταξίδια και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική της Citi Ελλάδας για περαιτέρω αξιοποίηση του πελατολογίου της αλλά και προσέλκυση νέων πελατών, με νέες προϊοντικές προτάσεις και συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών εξυπηρέτησης. Παρέχει ένα σύνολο μοναδικών υπηρεσιών και την απόλυτη προσωπική εξυπηρέτηση.

Ταυτόχρονα, προσφέρει ένα σύγχρονο και ευέλικτο πρόγραμμα ανταμοιβής: με τη χρήση της κάρτας στις καθημερινές και απαραίτητες συναλλαγές δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους να μειώνουν έξοδα που εντάσσονται στις ευρύτερες κατηγορίες αναψυχής και ταξιδιών. Το ευχάριστο αποτέλεσμα είναι οι κάτοχοι της κάρτας να μπορούν να συνεχίζουν να απολαμβάνουν τον τρόπο ζωής που επιθυμούν παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Τα βασικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα της κάρτας είναι:

Πρόγραμμα επιβράβευσης Platinum: Ένα πολύ ευέλικτο πρόγραμμα ανταμοιβής στο οποίο συμμετέχουν 35 εκατομμύρια επιχειρήσεις παγκοσμίως. Ο κάτοχος κερδίζει πόντους από όλες τις συναλλαγές και εξαργυρώνει σε ευρώ, όποτε αυτός επιθυμεί, με ένα τηλεφώνημα στην ειδική τηλεφωνική γραμμή για τους πελάτες της κάρτας Platinum. Μπορεί να επιλέξει οποιαδήποτε επιχείρηση στον κόσμο ανάμεσα σε ταξιδιωτικές υπηρεσίες ή αναψυχής (εστιατόριο, θέατρο, cinema, αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις κλπ). Ανάλογα με τη χρήση αλλά και την επιλογή του, ο πελάτης μπορεί να εξαργυρώσει και να λάβει στο λογαριασμό του από 10 ευρώ έως 500 ευρώ.

 

 

Το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής παρέχει απόλυτη ευελιξία καθώς δεν υπάρχει προϋπόθεση αγοράς ή εξαργύρωσης σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις. Ο κάτοχος επιλέγει που θα κάνει τις συναλλαγές του καθώς και το που και πότε θα εξαργυρώσει τους Platinum πόντους που έχει συγκεντρώσει.

 

Platinum Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες: Η νέα παγκόσμια ταξιδιωτική υπηρεσία hotel privileges.com αποκλειστικά για πελάτες της Citi διεθνώς, και στην Ελλάδα αποκλειστικά για κατόχους της Citibank World MasterCard, δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχο να απολαύσει δωρεάν μια σειρά από VIP πλεονεκτήματα, όπως αναβάθμιση δωματίου, early check in, late check out, δωροεπιταγές SPA, κ.ά. σε περισσότερες από 1.000 κορυφαίες ξενοδοχειακές αλυσίδες σε όλο τον κόσμο. Από την Ελλάδα συμμετέχουν στο πρόγραμμα 49 κορυφαία ξενοδοχεία, όπως το Romanos στο Costa Navarino, το Belvedere Hotel στη Μύκονο, το Aristi Mountain resort στα Ζαγοροχώρια και άλλα πολλά. Οι κάτοχοι της κάρτας Platinum Citibank World MasterCard επωφελούνται από προνόμια που μόνο μία παγκόσμια τράπεζα μπορεί να τους δώσει.

  

Platinum Προστασία: Η Citibank World MasterCard είναι η πρώτη κάρτα της Citibank στην Ελλάδα που ενσωματώνει την τελευταία τεχνολογία Chip&PIN. Έτσι ο κάτοχος δεν χρειάζεται να υπογράφει, το PIN είναι η υπογραφή του

Η κάρτα δεν έχει συνδρομή όταν ο κάτοχος πραγματοποιεί ετήσιες αγορές αξίας άνω των €5.000. Σε διαφορετική περίπτωση χρεώνεται με €100 μετά από 12 μήνες.