Η αλυσίδα καταστημάτων κοσμημάτων Gt Tsangarakis ξεκίνησε να λανσάρει στην ελληνική αγορά, γυναικείες τσάντες.

«Μια γυναίκα κρατά την τσάντα της  περισσότερο χρόνο από το χέρι του συντρόφου της». Αυτή η παρατήρηση αποτέλεσε την έμπνευση του επιχειρηματία Γιώργου Τσαγκαράκη να λανσάρει στην διεθνή αγορά, μετά από 24 χρόνια συνεχούς επιχειρηματικής δράσης στο χώρο των πολύτιμων αντικειμένων τέχνης και των κοσμημάτων,  τσάντες, που ήδη η ζήτηση τους, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Οι συγκεκριμένες τσάντες  κατασκευάζονται από  τεχνίτες που διαθέτουν μεράκι και εμπειρία, οι οποίοι χρησιμοποιούν  εξαιρετικά υλικά ώστε το αποτέλεσμα να συνδυάζει υψηλή αισθητική  και  χρηστικότητα. Οι τιμές τους προσαρμοσμένες απολύτως στις ανάγκες που δημιουργεί η εποχή, δίνουν την δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να αποκτήσει ένα αντικείμενο – βασικό αξεσουάρ και φετίχ για την προσωπικότητά της.

Στην συλλογή GT BAGS θα βρείτε  έως τσάντα– έργο τέχνης από δέρμα πύθωνα, αλλά και μεγέθη που είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες μιας γυναίκας που πρωταγωνιστεί στην ζωή και θέλει να γοητεύει χωρίς να προκαλεί .

Με δεδομένο ότι ήδη η ζήτηση ξεπέρασε τις προσδοκίες ο όμιλος GT Tsangarakis group, επεκτείνει την πώληση της σειράς και στη διεθνή αγορά μέσω των καταστημάτων του.