Η ΒΙΒΕΧΡΩΜ διοργανώνει στις 3-6 Ιουνίου το Παγκόσμιο Συνέδριο «DECO Global Conference» της AkzoNobel σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα. Το DECO Global Conference αποτελεί θεσμό για τον ολλανδικό όμιλο χρωμάτων AkzoNobel και πραγματοποιείται σε ετήσια βάση.

Με κύριο στόχο τη δημιουργία του ετήσιου στρατηγικού πλάνου του ολλανδικού ομίλου AkzoNobel, συμπεριλαμβανομένων όλων των εταιριών-μελών του ομίλου που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή διακοσμητικών χρωμάτων, περισσότερα από 130 στελέχη αντάλλαξαν απόψεις, εμπειρίες αλλά και βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές. Προκειμένου να επιτύχει τους στόχους της, ο παγκόσμιος ηγέτης της αγοράς χρωμάτων, AkzoNobel έχει προσδιορίσει τους ακόλουθους στρατηγικούς τομείς εστίασης: φροντίδα για τον πελάτη, μείωση της πολυπλοκότητας των διαδικασιών παραγωγής του προϊόντος, κέρδος και απόδοση των επενδύσεων, ασφάλεια και βιωσιμότητα, καθώς και ανάπτυξη ταλέντων. Παράλληλα, στις διεργασίες του Παγκόσμιου Συνεδρίου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να σχολιάσουν τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς των διακοσμητικών χρωμάτων και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, ενόψει της παρούσας οικονομικής κατάστασης.

«Κατά τη διάρκεια της συνάντησης των στελεχών του ομίλου AkzoNobel στην Αθήνα επιτύχαμε πολλά. Ένας από τους βασικούς στόχους μας ήταν δημιουργήσουμε τη στρατηγική που θα ακολουθήσει ο όμιλος σε όλες τις τοπικές αγορές που δραστηριοποιείται. Επιπρόσθετα, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συνεδρίου ήταν να στηρίξουμε με τη παρουσία μας την ελληνική αγορά και να μοιραστούμε τις τάσεις και τις προοπτικές που διαφαίνονται για τον κλάδο στο άμεσο χρονικό διάστημα», δήλωσε ο κος Ιωακείμ Προβατάς, Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΒΕΧΡΩΜ.

Στο συνέδριο σημειώθηκε μεγάλη προσέλευση στελεχών από όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται ο όμιλος AkzoNobel, η οποία ξεπέρασε τα 130 άτομα, ανάμεσα στους οποίους παρευρέθηκαν ο κος Ruud Joosten, Managing Director of Deco for AkzoNobel και ο κος Peter van Campen, Regional Director Southern Europe for AkzoNobel.

Η ΒΙΒΕΧΡΩΜ Α.Ε., μέλος από το 1990 της AkzoNobel, της μεγαλύτερης διεθνώς εταιρείας χρωμάτων, δραστηριοποιείται από το 1932 στην ελληνική αγορά χρωμάτων κατέχοντας σταθερά την πρώτη θέση. Με 205 εργαζομένους και περισσότερα από 2.000 σημεία πώλησης ανά την Ελλάδα, η ΒΙΒΕΧΡΩΜ Α.Ε προσφέρει στους επαγγελματίες και καταναλωτές μια πλήρη σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας για κάθε χώρο, ανάγκη και προτίμηση. Η ΒΙΒΕΧΡΩΜ, στα πλαίσια της Κοινωνικής της Υπευθυνότητας, είναι η πρώτη βιομηχανία χρωμάτων στην Ελλάδα που εφάρμοσε συστήματα διαχείρισης για την Ποιότητα, το Περιβάλλον και την Υγιεινή & Ασφάλεια στην εργασία, ενώ είναι από τα πρώτα κύρια μέλη του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.