Αύξηση 14% παρουσίασε ο κύκλος εργασιών της Λουξ το 2012 και διαμορφώθηκε στα 25 εκατ., έναντι 21,9 εκατ. ευρώ που ήταν το 2011. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της διοίκησης της εταιρείας η τάση αυτή θα διατηρηθεί και το τρέχον έτος και οι πωλήσεις θα αυξηθούν σε ποσοστό 10% - 15%, ενώ παράλληλα θα διατηρήσει την κερδοφορία της. O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Ιωάννης Μαρλαφέκας δήλωσε σχετικώς: «H θετική πορεία της εταιρίας μας -και μάλιστα σε ένα έντονο ανταγωνιστικό περιβάλλον- αποτελεί την επιβράβευση μιας προσπάθειας πολλών ετών που έχει ως βασικό χαρακτηριστικό το σεβασμό στον καταναλωτή και την επιμονή για συνεχή βελτίωση....».
 
Οι τραπεζικές υποχρεώσεις της εταιρείας είναι μηδενικές, ενώ την τελευταία πενταετία έχει υλοποιήσει παραγωγικές επενδύσεις ύψους 12,7 εκατ. ευρώ, κάνοντας χρήση αποκλειστικά των δικών της κεφαλαίων. Παράλληλα βρίσκεται έμμεσα, κοντά στην υλοποίηση επένδυσης ύψους 33 εκατ. ευρώ, μετά από σχετική έγκριση που έχει λάβει και που αφορά μία νέα, πρότυπη γραμμή παραγωγής καινοτόμων προϊόντων στο Αίγιο.

Εκτός από την ελληνική αγορά, η Λουξ πραγματοποιεί ήδη εξαγωγές στην Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία, Κύπρο, Αλβανία, Ελβετία, Αυστραλία, Η.Π.Α., Καναδά, Παναμά και Κίνα. Επίσης, η εταιρεία έχει στραφεί πρόσφατα στην αγορά των Αραβικών Εμιράτων, Ισραήλ και Ουκρανίας όπου η ζήτηση στα εισαγόμενα προϊόντα είναι μεγάλη.