Το Travelkiki.com είναι  ένα νέο, πρωτοποριακό website που βοηθά στην αναζήτηση των πιο οικονομικών  λύσεων για τα ταξίδια τους. Προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίων ανάμεσα στα μεγαλύτερα online ταξιδιωτικά πρακτορεία, επιτρέποντας στους επισκέπτες του να επιλέξουν την πραγματικά φθηνότερη προσφορά.

To travelkiki.com δημιουργήθηκε από μια ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών και επαγγελματιών του Internet και εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο την ολοένα ενισχυόμενη, διεθνώς, τάση για σύγκριση τιμών σε πραγματικό χρόνο στο online περιβάλλον. Τεχνολογικά υιοθετεί πολύ υψηλά standards, έχοντας “κτισθεί” με βάση την πλατφόρμα Netvolution της ATCOM, με αποτέλεσμα η διαθεσιμότητα, η ταχύτητα και η πληρότητα του user interface να βρίσκονται στα καλύτερα δυνατά επίπεδα.

Οι δημιουργοί του travelkiki.com έχουν ως σημείο εκκίνησης την εκτίμηση ότι, σε μια αγορά στην οποία οι διακυμάνσεις τιμών είναι συνεχείς - και ειδικά στην τρέχουσα οικονομική συγκυρία - ακόμα και το τελευταίο ευρώ είναι σημαντικό για τον κάθε ταξιδιώτη. Έτσι, σχεδίασαν και υλοποίησαν ένα web site που, μέσα από τη σύγκριση τιμών των online ταξιδιωτικών πρακτορείων, ανακαλύπτει και παρουσιάζει τις φθηνότερες επιλογές πτήσεων για τον προορισμό του, επιτρέποντάς του να εξοικονομεί χρήματα σε κάθε του ταξίδι. Επί πλέον, το οικονομικό μοντέλο του travelkiki.com δεν συνεπάγεται καμία επιβάρυνση του ταξιδιώτη, αφού η όποια προμήθεια επιβαρύνει το ταξιδιωτικό γραφείο από το οποίο θα γίνει η τελική κράτηση.

Το όνομα του καινούργιου web site είναι εμπνευσμένο από τη λέξη kiki της παραδοσιακής χαβανέζικης γλώσσας, που σε ελεύθερη απόδοση σημαίνει «γρήγορη, ελεύθερη ροή»... Αυτός ο συνδυασμός της ταχύτητας, της ελευθερίας και του εξωτικού προορισμού της Χαβάης συμβολίζει την ταξιδιωτική διάθεση και επιθυμία, στην οποία το travelkiki.com φιλοδοξεί να δώσει σάρκα και οστά, με γρήγορο, εύκολο και οικονομικό τρόπο.

Το travelkiki.com βρίσκεται «στον αέρα» εδώ και μερικές εβδομάδες, έχοντας προσελκύσει χιλιάδες χρήστες από την πιλοτική κιόλας φάση του, χάρη στη χρηστικότητα και την πραγματική αξία που προσφέρει στους επισκέπτες του.