Η Westnet Distribution, μέλος του Ομίλου εταιρειών Π. Γερμανού είναι πλέον ο μοναδικός διανομέας της ASUS στην Ελλάδα για notebooks, tablets και all in One PC. Μεταξύ των προϊόντων που θα είναι διαθέσιμα στην αγορά το επόμενο δίμηνο περιλαμβάνονται τα notebooks ASUS TAICHI 31-CX018H και VIVO BOOK S200E –CT162H, τα tablets ASUS MEMO PAD 7” με 172V tablet, το ASUS FONE PAD ME371MG7, το GOOGLE NEXUS 7 ASUS WIFI 32 GB και το PC, ASUS TRANSFORMER AIO P1801 – B 145K. 

Η WestNet Distribution Α.Ε. δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της διανομής προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, έχοντας ήδη με τον ξεκάθαρο προσανατολισμό της, δυναμική παρουσία στην ελληνική αγορά.

Η εταιρία εστιάζοντας στις ανάγκες της διανομής, προσφέρει ένα πακέτο λύσεων που περιλαμβάνει, τη διανομή και την αντιπροσώπευση προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, μεγάλων εταιριών της παγκόσμιας αγοράς.

Οι δομημένες λειτουργίες της WestNet Distribution, με σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας λύσεων, σε συνδυασμό με τις αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουν δημιουργηθεί με πελάτες και προμηθευτές, σηματοδοτούν την αδιάκοπα δυναμική πορεία της στην ελληνική αγορά πληροφορικής και τεχνολογίας.

Από τον Oκτώβριο του 2005 που ξεκίνησε την λειτουργία της, η διείσδυση της εταιρίας στην αγορά ήταν άμεση και επιτυχής, καταγράφοντας από τα πρώτα της βήματα μέχρι και σήμερα, έναν μεγάλο αριθμό επιτυχημένων συνεργασιών που διαρκώς αυξάνεται. O  κύκλος εργασιών της το 2012 ανήλθε σε 46 εκ. ευρώ.