Πιστή στο όραμα της να αναδειχθεί η κορυφαία εταιρεία επώνυμων αυθεντικών ελληνικών προϊόντων στη διεθνή αγορά των εκλεκτών τροφίμων, η Gaea κατάφερε να γίνει η 1η ελληνική εταιρεία που απέσπασε το 1ο βραβείο της κατηγορίας import-export των European Business Awards 2013.

Η κριτική επιτροπή των βραβείων επέλεξε τη Gaea ανάμεσα σε 15,000 εταιρίες από 34 ευρωπαϊκές χώρες, που αντιπροσωπεύουν ένα συνολικό τζίρο ύψους 1,2 τρις ευρώ, για την καινοτομία, την κοινωνική ευαισθησία, την εξωστρέφεια και τις αξίες της. Σε μια λάμπρη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στην Κωνσταντινούπολη, η σημαντική αυτή βράβευση ήρθε να τονίσει την ανοδική πορεία της εταιρείας στις διεθνείς αγορές.

Μέσα στο δυσμενές οικονομικό περιβάλλον η Gaea έχει καταφέρει να αποτελέσει ένα πρότυπο ανάπτυξης όχι μόνο για το ελληνικό όσο και για το διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον και να αποδείξει πως μια Ελληνική εταιρεία μπορεί να ξεχωρίσει διεθνώς, ακολουθώντας πάντα πιστά τη δέσμευσή της για επιχειρηματική αριστεία και παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων.