Στην υπογραφή συμφωνίας παραγωγής επίπλων για το δίκτυο καταστημάτων με τα σήματα NEOSET προχώρησε η εισηγμένη εταιρεία Δρομέας ΑΒΕΕΑ.

Η συμφωνία αυτή, σύμφωνα με την ανακοίνωση, διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία των καταστημάτων του δικτύου με τα σήματα NEOSET και την ανάπτυξη αυτού καθώς επίσης και την ισχυροποίηση και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής παραγωγής στον κλάδο των επίπλων, αφού η «Δρομέας», με τη συμφωνία αυτή, θα προμηθεύει  περίπου τριάντα καταστήματα- franchisees της Neoset, τα οποία με το κλείσιμο του εργοστασίου της Neoset, αντιμετώπισαν προβλήματα στην προμήθεια προϊόντων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η «Δρομέας», τα έπιπλα των καταστημάτων με τα σήματα NEOSET θα κατασκευάζονται με τις ισχύουσες τεχνικές προδιαγραφές και ποικιλία και θα διατίθενται στο καταναλωτικό κοινό με τις ίδιες τιμές.

Με τη συμφωνία αυτή εξασφαλίζεται:

- H ομαλή λειτουργία των καταστημάτων του δικτύου με τα σήματα Neoset, αλλά και η ανάπτυξη του.

- Η ισχυροποίηση και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής παραγωγής στον κλάδο των επίπλων.

Για τη «Δρομέας», που είχε δραστηριοποιηθεί και στην παραγωγή οικιακών, η υπογραφή της παραπάνω συμφωνίας θα ενισχύσει το τζίρο της σερραϊκής βιομηχανίας, η οποία εξειδικεύεται στα έπιπλα γραφείου.