current views are: 1

10 Ιουνίου 2013
Δημοσίευση13:26

CNN: Το Babis Bar στην Κάλυμνο 5ο καλύτερο beach bar του κόσμου

Πέμπτο καλύτερο beach bar στον κόσμο είναι το Babis Bar, στην Κάλυμνο, σύμφωνα με τη λίστα των 50 καλύτερων του beach bar CNN.

Δημοσίευση 13:26’
αρθρο-newpost

Πέμπτο καλύτερο beach bar στον κόσμο είναι το Babis Bar, στην Κάλυμνο, σύμφωνα με τη λίστα των 50 καλύτερων του beach bar CNN.

Πέμπτο καλύτερο beach bar στον κόσμο είναι το Babis Bar, στην Κάλυμνο, σύμφωνα με τη λίστα των 50 καλύτερων του beach bar CNN.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του CNN, το  Babis Bar είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό, στο οποίο ο Μπάμπης και η οικογένειά του εκπληρώνουν οτιδήποτε ο  επισκέπτης  της παραλίας επιθυμεί. Εκτός από τους γευστικούς πειρασμούς, παρέχεται δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ, ποικιλία σε μπύρες και κρασιά, ελεύθερη πρόσβαση στην πισίνα αλλά και τη δυνατότητα βαρκάδας για να απολαύσει κάποιος ένα από τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα της Μεσογείου.

Η δεύτερη ελληνική συμμετοχή  στη λίστα,  είναι στη  31η θέση  βρίσκεται το   «Το Αστέρι της Ελλάδας», στο  Port Willunga της Αυστραλίας, το οποίο  προτείνεται ως ιδανικό μέρος για γεύμα. Το beach bar  ονομάζεται έτσι από ένα ναυάγιο που συνέβη στην περιοχή το 1988 καιτο επισκέπτονται celebrities όπως η Kylie Minogue και ο Sting. ..

  


σχετικα αρθρα