Η Επιτροπή Women in Business (WIB) του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου διοργανώνει σεμινάριο με θέμα “Building Networks to Build Business”, την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

 Εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η κυρία Mary Spillane, διεθνής αυθεντία σε θέματα  επικοινωνίας και Personal Branding. Η κυρία Spillane είναι συγγραφέας επτά βιβλίων που απευθύνονται σε στελέχη επιχειρήσεων και πολιτικές προσωπικότητες.
Στόχος του σεμιναρίου είναι να δώσει στους συμμετέχοντες την δυνατότητα να μάθουν νέους τρόπους διαχείρισης της κοινωνικής και επαγγελματικής τους δικτύωσης τόσο για την προσωπική τους ανάπτυξη όσο και για την αποτελεσματική προβολή και ανάπτυξη της επιχείρησης τους. 
 
Η κυρία Γεωργία Καρτσάνη Πρόεδρος της Επιτροπής WIB του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου δήλωσε «την εποχή αυτή της πολυπλοκότητας και αλληλοεπίδρασης η κοινωνική δικτύωση και γενικότερα διάδραση με ομότιμους σε επαγγελματικό επίπεδο αποκτά μεγάλη σημασία για όλα τα στελέχη και επαγγελματίες που θέλουν να αναπτυχτούν και να διακριθούν για τις γνώσεις τους και το έργο τους. Ιδιαίτερα για μας τις γυναίκες αυτό το θέμα αποτελεί ένα ακόμα μεγαλύτερο κεφάλαιο γιατί μέχρι σήμερα έρευνες δείχνουν ότι βλέπουμε τη κοινωνική/επαγγελματική δικτύωση και το χτίσιμο της φήμης μας σαν δυο ασύνδετα πράγματα, με το πρώτο να μας φαίνεται ακόμα και πολυτέλεια! Πολλές φορές ο έντονος προσανατολισμός μας στην ανάγκη να φέρουμε θετικά αποτελέσματα υπερκαλύπτει την άλλη εξίσου σημαντική - αυτή της κοινωνικής δικτύωσης! Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα έχουμε την ευκαιρία για 2η φόρα να  ακούσουμε την κα. Spillane, που πέρα των εξειδικευμένων γνώσεων της στο  καυτό αυτό θέμα της εποχής μας, είναι και πολύ χαρισματική και εμπνευστική ομιλήτρια! Μη χάσετε την ευκαιρία να τη παρακολουθήσετε!».                                                                              
 
Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρίες: Hellas Online, Holmes Place, Johnson & Johnson, MetLife Alico, Mythos Brewery, Porto Elounda, SingularLogic, Swarovski.
Χορηγοί επικοινωνίας είναι: Naftemporiki, Business Partners, Intelligent Life. Χορηγοί διαδικτυακής επικοινωνίας είναι: naftemporiki.gr, Breakthrough Greece.