current views are: 1

11 Ιουνίου 2013
Δημοσίευση16:01

Επικοινωνία υψηλής ευκρίνειας αποκλειστικά για τους πελάτες της COSMOTE

Κλήσεις με εντυπωσιακά καθαρό, κρυστάλλινο ήχο και χωρίς «θόρυβο» από το περιβάλλον, ακόμα και όταν μιλούν χαμηλόφωνα, απολαμβάνουν πλέον αποκλειστικά οι συνδρομητές της COSMOTE. 

Δημοσίευση 16:01’
αρθρο-newpost

Κλήσεις με εντυπωσιακά καθαρό, κρυστάλλινο ήχο και χωρίς «θόρυβο» από το περιβάλλον, ακόμα και όταν μιλούν χαμηλόφωνα, απολαμβάνουν πλέον αποκλειστικά οι συνδρομητές της COSMOTE. 

Κλήσεις με εντυπωσιακά καθαρό, κρυστάλλινο ήχο και χωρίς «θόρυβο» από το περιβάλλον, ακόμα και όταν μιλούν χαμηλόφωνα, απολαμβάνουν πλέον αποκλειστικά οι συνδρομητές της COSMOTE. Η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της, πρώτη στην Ελλάδα και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, τη μοναδική εμπειρία των υπηρεσιών φωνής υψηλής ευκρίνειας (High Definition Voice – HD Voice).

Για να απολαμβάνουν κλήσεις High Definition, οι δύο συνομιλητές αρκεί να χρησιμοποιούν, οπουδήποτε στην Ελλάδα, το 3G δίκτυο της COSMOTE και οι συσκευές τους να υποστηρίζουν HD Voice.

Ο Γενικός Τεχνικός Διευθυντής της COSMOTE, κ. Γιώργος Τσώνης, δήλωσε σχετικά: «Τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα αναπτύσσονται και αναβαθμίζονται συνεχώς με σωστό προγραμματισμό, συνεχή προσπάθεια και επενδύσεις. Το δίκτυο της COSMOTE ξεχωρίζει συστηματικά για την ποιότητά του μετρώντας συνεχώς πρωτιές. Πρώτοι στην ελληνική αγορά προσφέραμε ευρυζωνικές υπηρεσίες υψηλής ταχύτητας HSDPA. Ήμασταν ανάμεσα στις πρώτες εταιρείες στην Ευρώπη που αναβαθμίσαμε το δίκτυό μας σε HSPA+. Πρώτοι φέραμε το 4G που ήδη αναπτύσσεται ταχύτατα σε ολόκληρη τη χώρα. Τώρα, πρώτοι προσφέρουμε υπηρεσίες φωνής υψηλής ευκρίνειας, το μέλλον στις υπηρεσίες φωνής. Δε σταματάμε εδώ. Συνεχίζουμε να επενδύουμε, εισάγοντας συνεχώς νέες τεχνολογίες και δυνατότητες στο δίκτυό μας, πάντα με γνώμονα την ανάγκη των πελατών για προηγμένη επικοινωνία».

Η πληθυσμιακή κάλυψη του δικτύου 3ης γενιάς της COSMOTE ανέρχεται σήμερα σε 98,3%, ενώ το HD voice υποστηρίζεται από ευρεία γκάμα συσκευών που ξεκινούν από 109,9€ και είναι διαθέσιμες στα καταστήματα ΟΤΕ, COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Περισσότερες πληροφορίες για τις συσκευές, στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών COSMOTE (13838) και στο www.cosmote.gr.


σχετικα αρθρα