Από τις αρχές Απριλίου λειτουργεί το νέο κατάστημα Marasil στη Σιγκαπούρη  στο μεγάλο εμπορικό κέντρο Wheelock Place. Σε αυτό οι καταναλωτές μπορούν να βρουν τις πλήρεις συλλογές Marasil, Mandarino, Pierre Cardin και Sprint,για ηλικίες από νεογέννητά έως 16 ετών.

Τα Marasil διαθέτουν ήδη καταστήματα στην Ελλάδα, την Ιταλία, το Ντουμπάι, την Ρωσία, το Καζακστάν, την Ουκρανια και την Κύπρο. 

To Wheelock Place είναι ένα εμπορικό και επιχειρηματικό κέντρο στον πιο φημισμένο δρόμο της πόλης, την Orchard Street, με 7 ορόφους. Πάνω από το «βάθρο» των καταστημάτων λιανικής πώλησης είναι ένας πύργος γραφείων που είναι τα κεντρικά υποκαταστήματα πολλών διεθνών πολυεθνικών εταιρειών.

Η εταιρεία ΦΡΑΓΚΟΣ Α.Ε. από την ίδρυσή της το 1987 έως σήμερα, δίνει συνεχώς την πρώτη προτεραιότητα στους πελάτες της, προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή του ανταγωνισμού και βάσει της σύγχρονης δομής της, καθώς και των στρατηγικών επιχειρηματικών αποφάσεων της και των εφάμιλλων με τα ευρωπαϊκά προϊόντων της αναπτύσσεται διαρκώς. Σήμερα η ΦΡΑΓΚΟΣ Α.Ε. εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 4.000 τ.μ. που στεγάζουν τις διοικητικές δραστηριότητές της και διαθέτει, επίσης, ένα σύγχρονο και λειτουργικό χώρο 5.000 τ.μ. για την παραγωγή, αποθήκευση και διακίνηση των προϊόντων της, απασχολώντας περίπου 180 εξειδικευμένα άτομα που στελεχώνουν όλα τα τμήματά της.

Εκτός από τα brands Marasil και Mandarino, η εταιρεία σχεδιάζει, παράγει ή αντιπροσωπεύει μεγάλα ελληνικά ονόματα όπως Kitten και Sprint, καθώς και διεθνή ονόματα όπως Pierre Cardin, Tom Tailor, Mauli.

Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση και εξάπλωση των προϊόντων της καλύπτοντας ένα τεράστιο δίκτυο διανομής συνεργαζόμενων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, που περιλαμβάνει 520 συνεργαζόμενα καταστήματα και ένα δίκτυο καταστημάτων, τόσο ιδιόκτητων, όσο και franchise που αριθμεί σε 44 στρατηγικά επιλεγμένα σημεία λιανικής πώλησης.

Παράλληλα δραστηριοποιείται στην Ιταλία, Ρωσία, Ουκρανία, Κύπρο,στα Η.Α.Ε. και πλέον και στη Σιγκαπούρη.