Σε 5ετή ανανέωση της άδειας που κατέχει για τη λειτουργία τυχερών παιχνιδιών στην Τασμανία της Αυστραλίας προχώρησε η Intralot. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική της ανακοίνωση, σύμφωνα με την ανανεωμένη άδεια που δόθηκε από την Επιτροπή Τυχερών Παιχνιδιών της Τασμανίας, η Intralot θα συνεχίσει να προσφέρει στους παίκτες της πολιτείας τυχερά παιχνίδια λοταρίας και στιγμιαία λαχεία έως τις 30/6/2018. 

Κατά τη διάρκεια της πρώτης 5ετίας, η Intralot εισήγαγε και προσέφερε στους παίκτες της Τασμανίας μία ευρεία γκάμα νέων, συναρπαστικών παιχνιδιών, όπως τα  “Lucky Keno”, “Lucky Lines”, “Lucky Bingo”, “Lucky3”, “Lucky5”, καθώς και μία μεγάλη ποικιλία Στιγμιαίων Λαχείων “Lucky Scratcies”, μέσω του δικτύου σημείων πώλησης που ανέπτυξε σε όλη την πολιτεία, το οποίο σχεδιάζει να επεκτείνει περαιτέρω μέσα στα επόμενα 5 χρόνια. 

Ο κ. Αντώνης Μαρκόπουλος, General Manager Oceania της Intralot, δήλωσε: “Η  ανανέωση της άδειας μας στην Τασμανία για 5 επιπλέον έτη αποτελεί μέρος της στρατηγικής μας να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην Ωκεανία. Με σημείο εκκίνησης το 2005, η Intralot έχει κατορθώσει να εδραιώσει μία ισχυρή παρουσία στην ήπειρο κερδίζοντας άδειες για τη λειτουργία τυχερών παιχνιδιών στις πολιτείες Βικτώρια και Τασμανία της Αυστραλίας,  προσφέροντας το σύστημα παρακολούθησης και εποπτείας VLT στη Νέα Ζηλανδία και τη Βικτώρια και υποστηρίζοντας ως τεχνολογικός πάροχος τη Lotterywest στη Δυτική Αυστραλία. Όσον αφορά στην Τασμανία, θα συνεχίσουμε την επιτυχημένη δραστηριότητά μας εστιάζοντας σε πρωτοποριακά και συναρπαστικά παιχνίδια, τα οποία αναμένουμε ότι θα προσελκύσουν ακόμα περισσότερους παίκτες. Είμαστε σίγουροι ότι το ενισχυμένο χαρτοφυλάκιο παιχνιδιών μας και η διεύρυνση του δικτύου διανομής των προϊόντων μας θα οδηγήσουν στην περαιτέρω αύξηση του μεριδίου αγοράς μας.”