Την ανανέωση του συμβολαίου διαχείρισης λειτουργίας των συστημάτων της Λοταρίας του Οχάιο, για τη διετία 2014-2015, καθώς και τη δυνατότητα επέκτασης του συμβολαίου για κάθε δύο επιπλέον έτη έως το 2021, ανακοίνωσε η Intralot.

«O προϋπολογισμός της Λοταρίας εγκρίνεται κάθε δύο έτη από την Πολιτεία και, ως εκ τούτου, τα συμβόλαια πρέπει να ανανεώνονται κάθε δύο χρόνια. Τόσο η δυνατότητα επέκτασης όσο και η ανανέωση του συμβολαίου εγκρίθηκαν ομόφωνα από το Ελεγκτικό Συμβούλιο της Λοταρίας, το οποίο ενέκρινε, επίσης, την ενεργοποίηση όρων του συμβολαίου, οι οποίοι περιλαμβάνονταν στην πρόταση, που είχε καταθέσει η Intralot στο διαγωνισμό, που είχε προκηρύξει η Λοταρία, όπως η εισαγωγή του συστήματος B-ON στα πρωτοποριακά τερματικά αυτοεξυπηρέτησης της εταιρείας», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Επισημαίνεται ότι η Intralot υπέγραψε, το 2008, δεκαετές συμβόλαιο για τη διαχείριση λειτουργίας των συστημάτων της Λοταρίας του Οχάιο, με δυνατότητα ανανέωσης κάθε δύο έτη. «Το έργο ξεκίνησε, το 2009, κατόπιν ενός μονοετούς συμβολαίου μετάβασης στο νέο σύστημα. H μετάβαση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες μεταβάσεις σε νέο σύστημα στον κλάδο των λοταριών. Από τότε, η Λοταρία του Οχάιο απολαμβάνει σταθερή ανάπτυξη στα έσοδα της από τα παραδοσιακά παιχνίδια λοταρίας. Το 2011, η Intralot κέρδισε νέο συμβόλαιο στο Οχάιο για την παροχή του συστήματος διαχείρισης και εποπτείας βιντεολόττο (VLT) για μία περίοδο 8 ετών, το οποίο ισχύει παράλληλα με το συμβόλαιο της διαχείρισης λειτουργίας των συστημάτων της λοταρίας. Ήδη, τα πρώτα δύο racino στο Οχάιο έχουν συνδεθεί επιτυχώς στο σύστημα της Intralot. Επιπλέον, η Intralot έχει πραγματοποιήσει μία πολύ σημαντική επένδυση στην Πολιτεία, έχοντας ιδρύσει παραγωγική μονάδα κατασκευής τερματικών στο Mason του Οχάιο», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.