Τα 160 καταστήματα θα έχει φτάσει η αλυσίδα donuts "Nanou Donuts" μέχρι τα τέλη Αυγούστου σημειώνοντας ρεκόρ ανάπτυξης στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της.

Η εταιρεία που ξεκίνησε το δίκτυο franchise πριν ένα χρόνο και αγαπήθηκε από καταναλωτές και franchisee θα έχει σε ένα μήνα 80 καταστήματα στην Αθήνα και 80 στην επαρχία. Ηδη λειτουργούν 10 καταστήματα στην επαρχια και 70 στην Αθήνα και σιγά σιγά μέσα στο επόεμνο δίμηνο θα είναι όλα τα νέα σημεία σε λειτουργία.

"Δίνω νέα μαγαζιά σε νέους και άνεργους για να βοηθήσω και συνεχίζω όπως ξεκίνησα δεν  ζήτησα ποτέ ούτε ζητάω δικαιώματα (Franchise Fee) για τη φίρμα. Οι όροι και οι προδιαγραφές δικά μου.   Από μένα αγοράζουν το προϊόν, το προσέχουν και ακολουθούν τις οδηγίες μου. Αυτοί είναι οι όροι μου και το αποτέλεσμα είναι οι άνθρωποι να δουλεύουν μέσα στην κρίση" σημειώνει ο επικεφαλής της εταιρείας Γιάννης Νανούρης.
Στους όρους λειτουργίας των νέων καταστημάτων είναι να λειτυοργούν μόνο για δύο ώρες κάθε απόγευμα 7.00-9.30 και βέβαια να προμηθεύονται τα ντόνατς από τη  "Nanou Donuts", τα οποία φτάνουν στην επαρχία κατεψυγμένα σε όλα τα μαγαζιά και διατίθενται στο κοινό σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή.
Στην Αττική ωστόσο τα μαγάλα ντόνατς φτάνουν σε όλα τα καταστήματα φρέσκα ενώ κατεψυγμένα φτάνουν μόνο τα μικρά που διανέμονται σε σακουλάκια.
 
Η εταιρία  έχει καθιερώσει ως αρχή της την επίτευξη και διατήρηση υψηλών προτύπων ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας εφαρμόζοντας τις αρχές του HACCP. Το HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) ή αλλιώς Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου, είναι μια προληπτική μέθοδος που σκοπό έχει την εξασφάλιση της ασφάλειας και υγιεινής των τροφίμων που παράγει μια επιχείρηση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας παραγωγής και διάθεσης.
 
Μ.Πρωτονοταρίου