Στο Πολυκαναλικό-Πολυπελατειακό-Πολυπροϊοντικό επιχειρηματικό μοντέλο που εφαρμόζει η αλυσίδα Πλαίσιο και στις ανεπτυγμένες υποδομές, όπου βασίζεται η αποτελεσματική λειτουργία του, αναφέρθηκε ο Γιώργος Γεράρδος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Πλαίσιο Computers  σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19/6 στο Κέντρο Διοίκησης-Συναρμολόγησης-Logistics της Πλαίσιο Computers στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων «Συναντήσεις Κορυφής» της Εταιρείας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ). Η εκδήλωση διήρκησε περισσότερο από 4 ώρες και περιλάμβανε εκτός από παρουσίαση, ξενάγηση στη Γραμμή Συναρμολόγησης Turbo-X Υπολογιστών και στα Logistics της εταιρίας.

Ο κ. Γεράρδος μίλησε για τους Turbo-X υπολογιστές, η σύνθεση των οποίων γίνεται στο Πλαίσιο από το 1986 και για την επένδυση που γίνεται -υποδομές, Marketing, εκπαίδευση κ.λπ.- για την ανάπτυξη και εδραίωση του brand, με αποτέλεσμα αυτήν τη στιγμή να είναι Νο1 Desktop στην Ελλάδα.

Τέλος, εξήγησε πώς τα βασικά μεγέθη της εταιρείας συνεχίζουν να αντανακλούν την επιτυχημένη πορεία της Πλαίσιο Computers.

Ο Κώστας  Γεράρδος, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Πλαίσιο Computers, αναφέρθηκε στο «Unorthodox management», που σημαίνει απουσία σφιχτού οργανογράμματος και έμφαση στη γρήγορη και αποτελεσματική ανταπόκριση σε κάθε αλλαγή και όχι στις μακροχρόνιες προβλέψεις.  

Η παρουσίαση έκλεισε με το Social Media branding και την επιτυχία της Plaisio Fan Page στο Facebook, η οποία είναι Νο1 retail σελίδα με πάνω από 628.000 fans και ισχυρό engagement με τους χρήστες.