Τρεις νέες διακρίσεις κατέκτησε η Qatar Airways στην ετήσια εκδήλωση των Βραβείων της Skytrax κατά την διάρκεια του Paris Air Show.

Η εταιρεία ψηφίστηκε ως η «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία στην Μέση Ανατολή» για δεύτερη συνεχή χρονιά. Επίσης το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ντόχα διακρίθηκε για την καλύτερη «Αίθουσα Αναμονής Διακεκριμένης Θέσης». Ο ceo της Qatar Airways κ. Akbar Al Baker παρέλαβε το βραβείο Καλύτερης Διακεκριμένης Θέσης στον Κόσμο Skytrax 2013 από τον διεθνή παρουσιαστή του CNN International κ. Richard Quest, σήμερα κατά την διάρκεια του Air Show στο Παρίσι.

Η Qatar Airways συγκέντρωσε τρεις παγκόσμιες διακρίσεις από την Skytrax αυτή την χρονιά. Η βραβεύσεις αυτές παγκοσμίου βεληνεκούς αφορούν στην υπεροχή των αεροπορικών υπηρεσιών και η Skytrax αποτελεί τον μοναδικό ανεξάρτητο φορέα έρευνας επιβατικού κοινού που ελέγχει τα επίπεδα ποιότητας υπηρεσιών της αεροπορικής βιομηχανίας και θεωρείται πλέον το απόλυτο εχέγγυο της υπεροχής των αεροπορικών υπηρεσιών.

Επιβάτες από 160 χώρες λαμβάνουν μέρος κάθε χρόνο στην παγκόσμια αυτή έρευνα με σκοπό την απονομή των εν λόγω βραβείων. “Τα βραβεία αυτά αποτελούν την ιδιαίτερη αναγνώριση από τους ίδιους τους επιβάτες – ως αποτέλεσμα της συνολικής ταξιδιωτικής τους εμπειρίας όπως την βίωσαν με την εταιρία μας” επεσήμανε ο κ. Akbar Al Baker Chief Executive Officer της Qatar Airways, κατά την διάρκεια της απονομής.