Το Diners Club συνεχίζει και το καλοκαίρι να προσφέρει στα μέλη του ξεχωριστές εμπειρίες, στο πλαίσιο των μοναδικών προνομίων και παροχών που απολαμβάνουν οι κάτοχοι των ομώνυμων καρτών.
Τον Ιούνιο, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός, εξασφάλισε αποκλειστικές προσφορές σε βιβλία που φτάνουν μέχρι και το 60%.
Παράλληλα, το Diners Club και σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Ψυχογιός, διοργάνωσε αποκλειστικά για τα μέλη του δυο εκδηλώσεις βασισμένες στο Βιβλίο, όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέες εκδόσεις, τους συγγραφείς τους αλλά και να κερδίσουν όμορφα δώρα.
Ετσι, το Σάββατο 15 Ιουνίου, στο πολυκατάστημα Public στο Σύνταγμα, οι κάτοχοι της Diners Club μαζί με τα παιδιά τους, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον αγαπημένο των παιδιών Χ. Δημόπουλο, παρουσιαστή της εκπομπής «Ουράνιο Τόξο».
Τα παιδιά πέρασαν ευχάριστες ώρες παίζοντας δημιουργικά και κάνοντας κατασκευές. Η εκδήλωση έγινε με αφορμή το νέο βιβλίο του Χ. Δημόπουλου «Κατασκευές από το Ουράνιο Τόξο» (εκδόσεις Ψυχογιός). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα παιδιά δοκίμασαν νόστιμες λιχουδιές, κέρδισαν βιβλία ενώ τρεις τυχεροί κέρδισαν εκδόσεις της χρονιάς σε δωροεπιταγή ίσης αξίας!
Αλλά και για τα ενήλικα μέλη του Diners Club, διοργανώθηκε μία υπέροχη βραδιά βιβλίου: στις 20 Ιουνίου, στον χώρο του Public Café με την εκπληκτική θέα στην Αθήνα, τα μέλη του Diners Club μοιράστηκαν τα μυστικά της σωστής διατροφής με τον Γ. Μουλίνο και τους συνεργάτες του, σε έναν ανοιχτό διάλογο γύρω από την υγιεινή διατροφή. 

H εκδήλωση έγινε με αφορμή την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γ. Μουλίνου «Διατροφή για μια καλύτερη Ζωή», επίσης από τις εκδόσεις Ψυχογιός.
Ακολούθησε κοκτέιλ για τους παρευρισκόμενους, ενώ τρία τυχερά μέλη του Diners Club κέρδισαν σε κλήρωση τα βιβλία της χρονιάς με δωροεπιταγές ίσης αξίας.