Το επιτυχημένο σε όλο τον κόσμο σύστημα ανάπτυξης νέων καθώς και υφιστάμενων επιχειρήσεων Kauffman FastTrac® θα προσφέρει από το Σεπτέμβριο η Μεταβάλλον σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School.

Το πρόγραμμα Kauffman FastTrac® (metavallon.org/fasttrac/) είναι μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη πλατφόρμα εμπειρικής ανάπτυξης δεξιοτήτων για επιχειρηματίες που θέλουν να ξεκινήσουν ή να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.

Περιλαμβάνει:
- Ειδικά σεμινάρια συνολικής διάρκειας 30 ωρών.
- 10 περιεκτικές ενότητες.
- Ανοιχτό διάλογο μεταξύ συμμετεχόντων και ειδικευμένων συμβούλων.
- Διαδραστικές τακτικές βελτίωσης γνώσεων.
- Μελέτη βέλτιστων πρακτικών.
- Συνεργατικές μεθόδους και προσεγγίσεις.
- Εφ' όρου ζωής πρόσβαση σε χρήσιμα και αξιόπιστα online εργαλεία και πηγές πληροφόρησης για την επιχειρηματικότητα.

Οι αιτήσεις άνοιξαν για τον Σεπτέμβριο του 2013

Ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να μετατρέψουν την ιδέα τους σε μια κερδοφόρο εταιρία ή να εξελίξουν μια υφιστάμενη επιχείρηση σε έναν πραγματικά ανταγωνιστικό οργανισμό, μπορούν να επιλέξουν μεταξύ δύο μοναδικών προγραμμάτων:

• FastTrac® NewVenture™: Προσφέρει σε δυνητικούς επιχειρηματίες τα απαραίτητα εργαλεία για να αναπτύξουν μια αποτελεσματική επιχειρηματική ιδέα, να καθορίσουν τη βιωσιμότητά της, και περιγράψουν τα κρίσιμα βήματα για επιτυχή έναρξη.

• FastTrac® GrowthVenture™: Ένα απαιτητικό πρόγραμμα με στόχο τη διερεύνηση ευκαιριών ανάπτυξης και την αναμόρφωση διαδικασιών για υφιστάμενες επιχειρήσεις που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους και, κατά συνέπεια, να αυξήσουν την κερδοφορία τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα, καθώς και για τις υποτροφίες που υποστηρίζει η Αμερικάνικη Πρεσβεία Αθηνών, μπορείτε να βρείτε εδώ: metavallon.org/fasttrac/