Έργα ύψους 1,5 εκατ. Ευρώ για λογαριασμό της ΜΕΤΚΑ Α.Ε., έχει αναλάβει και υλοποιεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό η εταιρεία Ζαριφόπουλος Α.Ε., στον ευαίσθητο τομέα της Πυρασφάλειας και του αυτόματου Ελέγχου Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Η Ζαριφόπουλος Α.Ε. έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη και αποδοτική συνεργασία με τη ΜΕΤΚΑ Α.Ε., την Ελληνική εταιρεία που είναι κορυφαία στον κλάδο της ολοκληρωμένης κατασκευής & παράδοσης (ΕPC) μεγάλων Ενεργειακών Έργων , στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

H Τεχνογνωσία και η Εμπειρία της Ζαριφόπουλος Α.Ε, στον τομέα της Πυρασφάλειας & του Αυτόματου Ελέγχου Εγκαταστάσεων σε διάφορα και σύνθετα ενεργειακά έργα – Μονάδες Ηλεκτροπαραγωγής, Φωτοβολταϊκές Εγκαταστάσεις, Αγωγούς και Εγκαταστάσεις μεταφοράς και διανομής φυσικού αερίου, ανταποκρίνεται επάξια στα υψηλά standards της ΜΕΤΚΑ Α.Ε.

Τα Έργα αυτά, κατασκευάζονται σε πολλές περιοχές της Ελλάδος, αλλά και σε διάφορες χώρες του Εξωτερικού όπως το KORANGI του Πακιστάν, το BRAZI  της Ρουμανίας, στο Deir Ali στη Συρία, διάφορα Έργα στην Ιορδανία και την Αλγερία.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. (www.zarifopoulos.com), που συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια σταθερής επιχειρηματικής παρουσίας με υψηλή τεχνογνωσία και σημαντική Ελληνική προστιθέμενη αξία, παρέχει καινοτόμα Συστήματα και Υπηρεσίες Ασφαλείας & Αυτοματισμού , Πυρανίχνευσης και Ανίχνευσης εκρηκτικών και Τοξικών αερίων, Κατάσβεσης και Πυρόσβεσης, με πλήθος Εγκαταστάσεων στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα .

Ο Όμιλος εταιρειών ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΥ περιλαμβάνει τις Ζαριφόπουλος Α.Ε.- ACON Πυροσβεστικά Μέσα Ε.Π.Ε.- Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός Α.Ε.- Brinks Aviation Security Services .

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, από το 1999, η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας EN ISO9001:2008, από το Διεθνή Οργανισμό Πιστοποίησης TUV HELLAS.