Την αισιοδοξία του ότι, δεν θα υπάρχει αδιέξοδο με την Emma Delta και τον ΟΠΑΠ, εξέφρασε σε δηλώσεις του στον Real fm ο επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιος Σταυρίδης.

«Όταν ο κάθε ένας λέει τη θέση του και την αιτιολογεί έχεις κάνει ένα τεράστιο βήμα μπροστά. Αυτό που βρίσκω πάρα πολύ θετικό, ήταν αυτό που είπαν οι Τσέχοι: Εμείς θα μείνουμε στον ΟΠΑΠ, εμείς θα πάρουμε τον ΟΠΑΠ και αυτά που θέλουμε να αλλάξουμε θα τα διεκδικήσουμε με κάθε μέσο. Αυτό είναι μια πάρα πολύ θετική δήλωση και είναι και ρεαλιστική», επισήμανε.

«Εγώ σέβομαι τις απόψεις της Emma Delta, από την φύση μας είμαστε μαζί τους. Δεν υπάρχει καμία δύναμη στον κόσμο που να μπορεί να αποτρέψει το ΤΑΙΠΕΔ να μην υπογράψει την σύμβαση για τα λαχεία», διευκρίνισε ο κ. Σταυρίδης.

Εξάλλου υπογράμμισε ότι, το ΤΑΙΠΕΔ δεν υποκαθιστά τις διοικήσεις των διοικήσεων που είναι μέτοχος. «Οι διοικήσεις έχουν έναν ρόλο και εμείς σαν ΤΑΙΠΕΔ έχουμε τον ρόλο του μετόχου».

«Δεν θα φύγει η Emma Delta διότι οι άνθρωποι είναι σοβαροί επενδυτές. Τα πράγματα είναι δρομολογημένα και δεν μπορεί κανείς να τα ανατρέψει», ανέφερε.