current views are: 1

27 Ιουνίου 2013
Δημοσίευση13:08

SAP: Νέες εφαρμογές στο cloud

Η SAP πλέον προσφέρει το πιο ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο εφαρμογών στο cloud,με ήδη πάνω από 29 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο

Δημοσίευση 13:08’
αρθρο-newpost

Η SAP πλέον προσφέρει το πιο ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο εφαρμογών στο cloud,με ήδη πάνω από 29 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο

Η SAP προχώρησε σε σημαντικές ανακοινώσεις στο χαρτοφυλάκιο των Line of Business (LoB) εφαρμογών στο cloud. Για να απλοποιήσουν τις υλοποιήσεις των έργων τεχνολογίας, πλέον οι εταιρίες ξεφεύγουν από την ad hoc αγορά συστημάτων, πραγματοποιώντας στρατηγικές επενδύσεις σε μια ενιαία πλατφόρμα που συνδυάζει on-premise, managed και public cloud περιβάλλοντα. Η SAP ανακοίνωσε το όραμά της για ενιαία cloud στρατηγική, που στόχο έχει την υποστήριξη των επιχειρήσεων στην αξιοποίηση και την επέκταση των υφιστάμενων επενδύσεων τους, έτσι ώστε να φέρουν τις cloud και cloud-enabled λύσεις κάτω από την πλατφόρμα SAP HANA® Enterprise Cloud.

Η SAP πλέον προσφέρει το πιο ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο εφαρμογών στο cloud,με ήδη πάνω από 29 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο στις εξής περιοχές: Ανθρώπινο Δυναμικό, Πελάτες, Οικονομικά και Προμηθευτές. Το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει λύσεις από τις εταιρείες Ariba για Supplier Relationship Management και Success Factorsγια Human Capital Management, που πλέον είναι εταιρίες της SAP,ταSAP® Cloud for Customer,SAP® Cloud for Financials

Με χαρακτηριστικά το μοντέρνο design και την ευκολία στη χρήση, η SAP ανακοίνωσε τις τελευταίες καινοτομίες της στιςcloud εφαρμογές:

Ανθρώπινο Δυναμικό

Success Factors: Σχεδιασμένο ειδικά για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να μειώσουν το χάσμα μεταξύ της στρατηγικής και της απόδοσης, πρόκειται για το πιο ολοκληρωμένο και μοντέρνο cloudsuite της αγοράς στο HR

Πελάτες

SAP Cloud for Customer: Η SAP παρέχει όλη την τεχνολογία για τη λειτουργία των τμημάτων μάρκετινγκ, πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών μιας εταιρίας στο cloud. Συγκεκριμένα, τα νέα applications είναι τα εξής: SAP Cloud® for Sales, SAP® Cloud for Service, SAP® Cloud for Social Engagement, καθώς και SAP® Social Media Analytics application by NetBase.

Οικονομικά

SAP Cloud for Financials: Αύξηση στην ταχύτητα των διαδικασιών και μεγαλύτερη ακρίβεια με τη δυνατότητα ενοποίησης με third-party συστήματα και δυνατότητα σύνδεσης με mobile συσκευές.

SAP Cloud forTravel: Δυνατότητες, όπως η χρήση φωτογραφιών για τις αποδείξεις, μειώνουν τα έξοδα και την πολυπλοκότητα, και αυξάνουν την παραγωγικότητα.

.

Προμηθευτές
Ariba Network: Αποτελείται από δύο μέρη: κορυφαίες cloud-based εφαρμογές για τη διαχείριση των προμηθειών και το μεγαλύτερο ανοιχτό εμπορικό δίκτυο του κόσμου.


σχετικα αρθρα