current views are: 1

1 Ιουλίου 2013
Δημοσίευση08:50

Intralot: 2ετή ανανέωση συμβολαίου με τη Λοταρία του Οχάιο

Το έργο ξεκίνησε το 2009 μετά από μία 3μηνη μεταβατική περίοδο, κατά την οποία εκατομμύρια στιγμιαία λαχεία μεταφέρθηκαν και αποθηκεύτηκαν στις νέες μονάδες αποθήκευσης της INTRALOT.

Δημοσίευση 08:50’
αρθρο-newpost

Το έργο ξεκίνησε το 2009 μετά από μία 3μηνη μεταβατική περίοδο, κατά την οποία εκατομμύρια στιγμιαία λαχεία μεταφέρθηκαν και αποθηκεύτηκαν στις νέες μονάδες αποθήκευσης της INTRALOT.

Η INTRALOT ανακοίνωσε τι τη 2ετή ανανέωση του συμβολαίου της με τη Λοταρία του Οχάιο, ώστε να συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες λειτουργίας, ανάπτυξης και βελτίωσης των στιγμιαίων λαχείων, καθώς και τις σχετικές υποστηρικτικές υπηρεσίες. Η ανανέωση του συμβολαίου εγκρίθηκε από την αρμόδια υπηρεσία του Οχάιο “Ohio Department of Administrative Services, General Services Division”, μετά από εισήγηση της Λοταρίας του Οχάιο. 

Αναλυτικά, το συμβόλαιο περιλαμβάνει την επεξεργασία, αποθήκευση, απογραφή και συνολική διαχείριση των στιγμιαίων λαχείων, καθώς επίσης και τη διαχείριση και τη στελέχωση ενός συστήματος παραγγελιών και διανομής στιγμιαίων λαχείων τελευταίας τεχνολογίας. Η INTRALOT κέρδισε το 2009 συμβόλαιο για την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης στιγμιαίων λαχείων στη Λοταρία του Οχάιο διάρκειας 8 ετών με δυνατότητα ανανέωσης κάθε δύο έτη. O προϋπολογισμός της Λοταρίας εγκρίνεται κάθε δύο έτη από την Πολιτεία και ως εκ τούτου τα συμβόλαια πρέπει να ανανεώνονται κάθε δύο χρόνια. Η ημερομηνία έναρξης ισχύος της διετούς ανανέωσης του συμβολαίου είναι η 1η Ιουλίου 2013.

Το έργο ξεκίνησε το 2009 μετά από μία 3μηνη μεταβατική περίοδο, κατά την οποία εκατομμύρια στιγμιαία λαχεία μεταφέρθηκαν και αποθηκεύτηκαν στις νέες μονάδες αποθήκευσης της INTRALOT. Το 2012, οι πωλήσεις στιγμιαίων λαχείων της Λοταρίας του Οχάιο αυξήθηκαν κατά περίπου $44,7 εκατ., με τη Λοταρία να σημειώνει πωλήσεις ρεκόρ $1,5 δισ., όσον αφορά στα στιγμιαία λαχεία, τα οποία αποτελούν το 55% των συνολικών πωλήσεων της λοταρίας. 

Ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, δήλωσε: “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την ανανέωση του συμβολαίου διαχείρισης στιγμιαίων λαχείων στο Οχάιο, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την ανανέωση του συμβολαίου διαχείρισης λειτουργίας των συστημάτων της Λοταρίας του Οχάιο και τη δυνατότητα επέκτασής του. Η συνεργασία μας με τη Λοταρία του Οχάιο έχει φέρει πολύ θετικά αποτελέσματα. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τη Λοταρία με την πρωτοποριακή τεχνολογία μας και τις καινοτόμες υπηρεσίες μας για την επίτευξη του στόχου της, να αυξήσει τα έσοδα της προς όφελος της εκπαίδευσης στο Οχάιο.”

Ο κ. Tom Little, Πρόεδρος και CEO της INTRALOT USA, δήλωσε: “Είμαστε ικανοποιημένοι με τη συνέχιση της συνεργασίας μας με τη Λοταρία του Οχάιο, την οποία θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε στην αποστολή της να μεγιστοποιήσει τη συνεισφορά της προς τη δημόσια Εκπαίδευση στην Πολιτεία του Οχάιο. Είμαι σίγουρος πως οι κοινές μας προσπάθειες με τη Λοταρία του Οχάιο θα συνεχίσουν να έχουν θετικό αντίκτυπο στην Πολιτεία και τους πολίτες της.”

 

INTRALOT