Ένα αποκλειστικό κατάστημα Dippin’ Dots, το πρώτο στην Ελλάδα, ανοίγει αυτό το μήνα στο δημοφιλές προάστιο της Γλυφάδας ενώ η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα προϊόντα Dippin’ Dots θα διατίθενται σε ένα πολύ γνωστό ελληνικό λούνα παρκ και σε δημοφιλείς ετήσιες εκδηλώσεις.   Η Dippin’ Dots, LLC, δημιουργός των θρυλικών παγωτών και κατεψυγμένων λιχουδιών, ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση της φίρμας στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της εταιρείας να παρουσιάσει τις κλασικές αμερικανικές λιχουδιές στους καταναλωτές στην Ευρώπη, την Ασία και ακόμα πιο μακριά.

«Εξακολουθεί να αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την Dippin' Dots η αύξηση των σημείων παρουσίας μας σε διεθνές επίπεδο», δήλωσε ο Scott Fischer, πρόεδρος της Dippin’ Dots. «Επιδιώκουμε επιθετικά αυτό το στόχο, και μάλιστα, υπογράψαμε πρόσφατα μια αποκλειστική συμφωνία διανομής με την Wellness Hanshin για την ιαπωνική αγορά.

»Το κατάστημα ναυαρχίδα στην Αθήνα, σε συνδυασμό με την παρουσία μας σε μεγάλης κλίμακας εκδηλώσεις και αξιοθέατα σε όλη τη χώρα, παρέχει τώρα στην Dippin’ Dots πρόσβαση στους αναπτυσσόμενους ελληνικούς κλάδους τουρισμού και ψυχαγωγίας. Παραμένοντας πάντα ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός, η χώρα αναμένει ένα εκατομμύριο περισσότερους τουρίστες φέτος σε σχέση με πέρυσι. Η Dippin’ Dots έχει μια σπουδαία ευκαιρία να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση στον ελληνικό κλάδο τροφίμων και ποτών».

Στα μέσα Ιουνίου, η Dippin’ Dots έστησε περίπτερα στο Allou! Fun Park στην Αττική και στο Star Beach Waterpark στην Κρήτη, τα οποία προσελκύουν μαζί πάνω από 3,4 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο. Η εταιρεία έχει επίσης συνάψει συνεργασίες με σημαντικές εκδηλώσεις όπως το Εθνικό Πρωτάθλημα Μπιτς Βόλεϊ 2013 και τα Mad Music Awards, ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα του καλοκαιριού στην Αθήνα, που προσελκύει περισσότερα από 10.000 άτομα.

Το κατάστημα της Dippin’ Dots στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη γιορτή εγκαινίων για το κοινό στις 2 Ιουλίου με ζωντανή μουσική από DJ και δραστηριότητες για παιδιά. Επίσης, θα κάνει ειδική εμφάνιση ο ήρωας Monster της Dippin’ Dots.

Σχετικά με την Dippin’ Dots

Η Dippin’ Dots παράγει και διανέμει εντυπωσιακά μικροσκοπικά κατεψυγμένα σφαιρίδια παγωτού, γιαουρτιού, σορμπέ και αρωματισμένα κατεψυγμένα προϊόντα από τότε που ο μικροβιολόγος Curt Jones εφηύρε την κρυογονική διαδικασία, το 1988. Η Dippin’ Dots κατασκευάζει τα μοναδικά κατεψυγμένα προϊόντα της στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Paducah, Ky, και τα διανέμει και στις 50 πολιτείες της Αμερικής και σε 11 χώρες, απασχολώντας προσωπικό 170 ατόμων.