Η BIGSOLAR, η εταιρεία φωτοβλταϊκών του ομίλου Μπήτρος επεκτείνεται από τα φωτοβολταϊκά και  στην αγορά των συστημάτων θέρμανσης/ψύξης κι εξοικονόμησης ενέργειας .

Συγκεκριμένα, επιπλέον των φωτοβολταϊκών πλαισίων και αντιστροφέων, στο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της εταιρείας εντάσσονται αντλίες θερμότητας αέρος-νερού, λέβητες πέλετ και πολλαπλών καυσίμων, υβριδικά φ/β, ενεργειακά τζάκια, σόμπες βιομάζας και λαμπτήρες φωτισμού LED.

Η BIGSOLAR απευθύνει πρόσκληση συνεργασίας στους ιδιοκτήτες καταστημάτων λιανικής καθώς και στους επαγγελματίες εγκαταστάτες του κλάδου, προσφέροντας, όπως πάντα, προϊόντα υψηλής αξιοπιστίας και εξαιρετικής σχέσης ποιότητας και τιμής καθιερωμένων παραγωγών, έγκαιρη παράδοση και υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και υποστήριξης πριν και μετά την πώληση.

Ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Γιάννης Μπήτρος δήλωσε σχετικά:

«Η BIGSOLAR συνεχίζει την επιτυχημένη επιχειρηματική της διαδρομή επεκτείνοντας τη χονδρεμπορική της δραστηριότητα σε μία πολλά υποσχόμενη και ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά. Με την πελατοκεντρική μας αντίληψη αλλά και με το μέγεθος και την αξιοπιστία της εταιρείας και του Ομίλου μας, είμαστε έτοιμοι να σταθούμε δίπλα στους επαγγελματίες του κλάδου της θέρμανσης/ψύξης κι εξοικονόμησης ενέργειας, να τους αφουγκραστούμε και να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες τους. Οι παίκτες της αγοράς των φωτοβολταϊκών αναγνώρισαν τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας μαζί μας και μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, καθιστώντας τη BIGSOLAR την κορυφαία χονδρεμπορική εταιρεία φωτοβολταϊκού εξοπλισμού. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μας περιβάλει με την ίδια εμπιστοσύνη και η αγορά της εξοικονόμησης ενέργειας».

Η BIGSOLAR είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία εμπορίας φωτοβολταϊκών συστημάτων. Μέσω των ιδιόκτητων αποθηκών της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη συνολικού εμβαδού 7.500 τ.μ, η BIGSOLAR εξυπηρετεί απευθείας περίπου 1.500 εγκαταστάτες και επενδυτές από όλη την Ελλάδα. Απασχολεί 64 στελέχη εκ των οποίων τα 45 ασχολούνται αποκλειστικά με τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση πελατών. Το 2012 η BIGSOLAR πραγματοποίησε πωλήσεις των 97 εκατομμυρίων ευρώ, με καθαρά κέρδη στα 13 εκατομμύρια ευρώ.