current views are: 2

8 Ιουλίου 2013
Δημοσίευση12:05

Έργα άνω των 10 εκατ. ευρώ δημοπράτησε η υπηρεσία TexnitesOnline.gr

Υπερέβη τα 10 εκατ. ευρώ η αξία των έργων που έχουν μέχρι σήμερα δημοπρατηθεί μέσα από την ιστοσελίδα www.TexnitesOnline.gr.

Δημοσίευση 12:05’
αρθρο-newpost

Υπερέβη τα 10 εκατ. ευρώ η αξία των έργων που έχουν μέχρι σήμερα δημοπρατηθεί μέσα από την ιστοσελίδα www.TexnitesOnline.gr.

Υπερέβη τα 10 εκατ. ευρώ η αξία των έργων που έχουν μέχρι σήμερα δημοπρατηθεί μέσα από την ιστοσελίδα www.TexnitesOnline.gr. Σύμφωνα με την Mindfusion,  η οποία δημιούργησε και λειτουργεί την ιστοσελίδα, η εξοικονόμηση που προέκυψε για τους ιδιώτες που ανέθεσαν έργα στους συμβεβλημένους τεχνίτες, έχει φτάσει τα 2 εκατ. ευρώ, μέσα στα τρία χρόνια λειτουργίας του site.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιστοσελίδαTexnitesOnline.gr η οποία δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 από ομάδα νεαρών επιχειρηματιών. Πρόκειται για μια πρωτότυπη υπηρεσία που δίνει λύση στο πρόβλημα του ιδιώτη που αναζητά επαγγελματίες τεχνίτες για να πραγματοποιήσει μια εργασία στο σπίτι ή στον επαγγελματικό του χώρο.

Ο ιδιώτης-πελάτης μπορεί να μπει στο site αυτό και να αναρτήσει αγγελία για την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει, καθώς και για το κόστος της κατά την εκτίμησή του. Από εκείνη τη στιγμή ξεκινάει ένας διαγωνισμός, αφού οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να αναλάβουν το έργο, υποβάλλουν τις προσφορές τους. Ο ενδιαφερόμενος ιδιώτης-πελάτης που βλέπει τις προσφορές τους, μπορεί να συμβουλευτεί τα προφίλ των επαγγελματιών και να βρει πληροφορίες για τη δουλειά τους, φωτογραφίες προηγούμενων εργασιών τους, πτυχία, πιστοποιήσεις, αλλά και το σημαντικότερο- αξιολογήσεις προηγούμενων ιδιωτών-πελατών. Όλα αυτά χωρίς κόστος για τον ίδιο. 

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του site, αυτή τη στιγμή, υπάρχουν 2.300 αξιολογημένοι τεχνίτες απ΄ όλες τις ειδικότητες πανελλαδικά. Από τη δική του σκοπιά, ο τεχνίτης που είναι εγγεγραμμένος στους TexnitesOnline.gr μπορεί να λαμβάνει καθημερινά ειδοποιήσεις για έργα της ειδικότητάς του και μέσα από το περιβάλλον του site να υποβάλει προσφορές και να προβάλει την εικόνα του προς τους πελάτες. 

 


σχετικα αρθρα