Βασική συμφωνία σύναψαν η Hellenic Seaplanes  και η Athens Ambulance, που τις οδηγεί σε στρατηγική συμμαχία, η οποία θα επικεντρώνεται σε υπηρεσίες αεροδιακομιδών στοχεύοντας να συμβάλει στη δημόσια υγεία των ασθενών σε  νησιά και απομακρυσμένες περιοχές με δυνατότητες άμεσης και έγκαιρης μετάβασης σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, μέσω αυτής της συνεργασίας, η Hellenic Seaplanes και η Athens Ambulance θα αναπτύξουν από κοινού, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, θα σχεδιάσουν τη μελλοντική συνεργασία για τη δρομολόγηση αποκλειστικού ασθενοφόρου υδροπλάνου για τη συνεχή βελτίωση ποιότητας, υποστήριξης και εξυπηρέτησης των ασθενών, κοινωνώντας ένα ανθρωπιστικό όραμα κοινωνικού οφέλους.

Η Athens Ambulance διαθέτει εκτός από ιδιωτικά ασθενοφόρα και την πιο έμπειρη ιατρική ομάδα στις αεροδιακομιδές. Με ποιότητα και πρωτοποριακές υπηρεσίες προάγει το συμφέρον του ασθενούς για ποιοτική αεροδιακομιδή και εν γένει ασυναγώνιστες υψηλού επιπέδου αεροδιακομιδές.

«Η συνεργασία αυτή έχει στρατηγική σημασία για την Hellenic Seaplanes  και την Athens Ambulance καθώς ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καθημερινών απαιτήσεων», δήλωσε ο  Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος   της εταιρείας κ. Νικόλας Χαραλάμπους. «Η σύναψη στρατηγικής συμμαχίας με την  Athens Ambulance μας δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσουμε τους πόρους μας έτσι ώστε να προσφέρουμε λύσεις προστιθέμενης αξίας και κοινωνικής ευθύνης».

«Τα δίκτυα υδατοδρομίων της Hellenic Seaplanes  θα υποστηρίξουν το  υψηλής ποιότητας επίπεδο υπηρεσιών της  Athens Ambulance», δήλωσε o νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας κ. Μενδρινός Θεόδωρος  και μέσω της συνεργασίας αυτής είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των ασθενών μας με ακόμη υψηλότερης ποιότητας υπηρεσίες και λύσεις».