Εξαετή άδεια από το πολωνικό υπουργείο Οικονομικών για τη διοργάνωση και διεξαγωγή στοιχήματος μέσω διαδικτύου έλαβε η θυγατρική της Intralot στην Πολωνία, Totolotek.

Σύμφωνα με την άδεια, η Totolotek θα προσφέρει στους παίκτες της χώρας αθλητικό στοίχημα προκαθορισμένης απόδοσης και αμοιβαίο στοίχημα επί αθλητικών γεγονότων μέσω διαδικτύου, ενώ η εταιρεία σχεδιάζει να εισάγει και ζωντανό στοίχημα (Live Betting).

H Totolotek, δραστηριοποιείται στην πολωνική αγορά τυχερών παιχνιδιών με την παρούσα μορφή της από το 1992. Το 2005 εξαγοράσθηκε από την Intralot, και διαθέτει περίπου 400 σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα.

Η ανάπτυξη της Totolotek έχει οδηγήσει στη δημιουργία και τη διατήρηση περισσότερων από 1.000 θέσεων εργασίας με συνεισφορά στον κρατικό προϋπολογισμό και σε αθλητικούς οργανισμούς που ξεπερνά τα 9 εκατ. ευρώ ετησίως.

 Ο κ. Φώτης Μαυρουδής, Managing Director Europe/North Africa του Ομίλου INTRALOT, δήλωσε: “Είμαστε ικανοποιημένοι που θα προσφέρουμε στους παίκτες στην Πολωνία νέους τρόπους συμμετοχής σε συναρπαστικά παιχνίδια στοιχήματος. Η είσοδός μας στην πολωνική αγορά στοιχήματος μέσω διαδικτύου αποτελεί μέρος της στρατηγικής μας να αξιοποιούμε τα νέα κανάλια πώλησης και να εισάγουμε νέους τρόπους παιχνιδιού, ώστε να ικανοποιούμε τις εξελισσόμενες προτιμήσεις και συνήθειες των παικτών, ιδιαίτερα των νεότερων γενεών. Η εμπειρία μας στη διοργάνωση και διεξαγωγή στοιχήματος διεθνώς, η τεχνογνωσία μας, όσον αφορά στα διαδραστικά τυχερά παιχνίδια, καθώς και η μακρά παρουσία μας στην πολωνική αγορά εγγυώνται ότι θα αυξήσουμε περαιτέρω το μερίδιο αγοράς μας στην Πολωνία και θα ενισχύσουμε τις πωλήσεις μας.”

 

H Totolotek θα αξιοποιήσει την πρωτοποριακή τεχνολογία αιχμής της INTRALOT για την ανάπτυξη των νέων δραστηριοτήτων διοργάνωσης και διεξαγωγής στοιχήματος μέσω διαδικτύου, οι οποίες αναμένονται να ξεκινήσουν το 4ο τρίμηνο του 2013 και θα συμπληρώσουν τις επιτυχημένες επίγειες δραστηριότητες της εταιρείας στην Πολωνία.

 

H Totolotek, εταιρεία με μεγάλη ιστορία στην πολωνική αγορά τυχερών παιχνιδιών, λειτουργεί στη χώρα με την παρούσα μορφή της από το 1992.  Το 2005 ενδυνάμωσε την θέση της στην πολωνική αγορά, όταν εξαγοράσθηκε από την INTRALOT, κατορθώνοντας να γίνει ηγέτιδα δύναμη της πολωνικής αγοράς στοιχήματος με περίπου 400 σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα. Η ανάπτυξη της Totolotek έχει οδηγήσει στη δημιουργία και τη διατήρηση περισσότερων από 1.000 θέσεων εργασίας με συνεισφορά στον Κρατικό Προϋπολογισμό και σε αθλητικούς οργανισμούς που ξεπερνά τα €9 εκατ. ετησίως.