current views are: 1

16 Ιουλίου 2013
Δημοσίευση09:47

Interamerican: Βραβεύτηκε σε 5 κατηγορίες στα Business IT Excellence Awards

Διακρίθηκε με πρωτιά στις κατηγορίες: «Ειδικές Εφαρμογές στον Ασφαλιστικό Κλάδο», «Virtualization», «Outsourcing/Managed Services» και «IT Service Management». Εισηγητές των εφαρμογών ήταν τα στελέχη της εταιρίας Π. Καραβίτης, Ι. Βασαλάκης, Σ. Χατζηπαυλής και Ν. Μαρουλιανάκης.

Δημοσίευση 09:47’
αρθρο-newpost

Διακρίθηκε με πρωτιά στις κατηγορίες: «Ειδικές Εφαρμογές στον Ασφαλιστικό Κλάδο», «Virtualization», «Outsourcing/Managed Services» και «IT Service Management». Εισηγητές των εφαρμογών ήταν τα στελέχη της εταιρίας Π. Καραβίτης, Ι. Βασαλάκης, Σ. Χατζηπαυλής και Ν. Μαρουλιανάκης.

H Interamerican πρώτευσε και φέτος σε 5 κατηγορίες των βραβείων Business IT Excellence Awards (ΒΙΤΕ) 2013, προς επιβεβαίωση του μεγάλου ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος που έχει κτίσει με τη στρατηγική εστίαση και τις επενδύσεις τις οποίες έχει πραγματοποιήσει στη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας όσον αφορά την οργάνωση και τις λειτουργικές εφαρμογές, με στόχο τις βέλτιστες υπηρεσίες στους ασφαλισμένους της, στους συνεργάτες, στον έλεγχο και στη διαχείριση των ασφαλιστικών διαδικασιών.

Επισημαίνεται ότι και πέρυσι η εταιρεία είχε κατακτήσει την πρώτη διάκριση σε 5 κατηγορίες.

Ειδικότερα, η Interamerican αναδείχθηκε φέτος πρώτη στην κατηγορία«Ευθυγράμμιση με την Επιχειρηματική Στρατηγική», εισηγούμενη το ενοποιημένο πλαίσιο διακυβέρνησης του σχεδιασμού επιχειρηματικού προγραμματισμού.

Ακόμη, διακρίθηκε με πρωτιά στις κατηγορίες: «Ειδικές Εφαρμογές στον Ασφαλιστικό Κλάδο», «Virtualization», «Outsourcing/Managed Services» και «IT Service Management». Εισηγητές των εφαρμογών ήταν τα στελέχη της εταιρίας Π. Καραβίτης, Ι. Βασαλάκης, Σ. Χατζηπαυλής και Ν. Μαρουλιανάκης.

Το στοιχείο που υπογραμμίζει την εταιρική αξία και ουσιαστικότητα των εφαρμογών είναι η απόλυτη ευθυγράμμιση και συνέργεια των Τομέων ΙΤ και Εμπορικού στην υλοποίησή τους.

Υπενθυμίζεται ότι τα BITE Awards, που οργανώθηκαν για δεύτερη χρονιά από το περιοδικό «netweek» της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, επιβραβεύουν έργα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, πρωτοβουλίες και επιτυχημένες πρακτικές αξιοποίησης των τεχνολογιών που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της αγοράς.

Στοιχεία όπως η καινοτομία, η αποτελεσματικότητα, η συμβολή στην εθνική οικονομία και το κοινωνικό όφελος αποτελούν βασικά κριτήρια της αξιολόγησης από την επιτροπή, στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι από τους πιο αντιπροσωπευτικούς και έγκριτους συνδέσμους (ΣΕΠΕ, HeAIS, HePIS, ISACA Athens Chapter, itAMF Hellas, ΕΙΠ της ΕΕΔΕ, Hellenic CIO Forum, PMI Greece Chapter και ΣΕΠΒΕ).

Στην εκδήλωση της απονομής των βραβείων, που οργανώθηκε στις 10 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Athenaum InterContinental, παρευρέθηκαν η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου, ακαδημαϊκοί και διακεκριμένα πρόσωπα του Τομέα της Τεχνολογίας και Πληροφορικής.


σχετικα αρθρα